Kula

Sphere
1998
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37650
5,6 8 krytyków
Kula
powrót do forum filmu Kula

Do kitu

ocenił(a) film na 2

Kiedyś oglądałem ten film na TVN bo myślałem, że będzie niezły a tu się okazało, że raczej jest nudny i akcja nie toczy się szybko... no niestety ja nie lubię takich filmów. Ten film mi się nie spodobał, nawet żadne efekty specjalne (choć było ich mało...) to nie pomgły raczej w tym, żeby film był dobry.
Teraz będe omijał szerokim łukiem bo nie mam zamiaru nudzić się przez około 1,5 godziny...

Axel

mnie tez generalnie nie przypasowal;/ jakos tak duzo znanych nazwisk a na filmie przysypialam. chyba nie trafil w moje upodobania no coz zdarza sie;]

ocenił(a) film na 7
Axel

Lubię czytać takie opinie, jak ta. Czuję się przez to lepszy i wiem, że są ludzie bardziej głupi, niż ja, których nie stać na obejrzenie bardziej ambitnego filmu, niż obraz krwawej jatki, bo zaraz się przy nim nudzą.

ocenił(a) film na 1
Der_SpeeDer

Syf kiła i mogiła. Niby temat fajny ale sam film to kupa kału i tyle.

ocenił(a) film na 4
Axel

Zgadzam się, "kula" jak każdy film S-F głupi ( jestem fanem fimmów Sci-Fi ale są to w brew pozorom kosmiczne idiotyzmy ) jednak jeżeli się go zkonfrontuje z ksiązką pana Michaela Crihtona, akcja jest dynamiczna ma więcej zwrotów akcji i i więcej wątków niż w ekranizacji.
Nawiasem mówiąc co to za pomysł żeby "Kula" "Stwarzała" lęki ludzi pracujących w tych podwodnych habitatach??? Jak pisałm:
Kosmiczny Idiotyzm;).
Pozdrawiam LOKI