PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58725
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

już jutro będzie konferencja we Włoszech o kfp 3 ci którzy tam będą pewnie zobaczą już całą fabułę i wszystkie ważne rzeczy...nam tylko zostaje czekać na trailer który może wyjść podczas tego...

ocenił(a) film na 5
Martian12

Może będzie ta konferencja na żywo gdzieś w necie ;)

ocenił(a) film na 9
KraStick7

może ale nie wiemy o której godzinie będzie zgaduje że gdzieś tak od 10 i wtedy trzeba neta śledzić :)

ocenił(a) film na 5
Martian12

A tu do szkoły trza iść :(

ocenił(a) film na 9
KraStick7

no...;P

ocenił(a) film na 9
Martian12

O Kung Fu Pandzie 3 chyba będą mówić dopiero w czwartek

ocenił(a) film na 5
Magiel99

o godzinie 20:00 ;)

ocenił(a) film na 9
KraStick7

w czwartek dopiero...

ocenił(a) film na 9
KraStick7

Czy oni naprawdę muszą z kfp 3 czekać do ostatnich 2 godzin ? XD

ocenił(a) film na 5
Martian12

No niestety, ale przynajmniej narobili smaczka ;)

ocenił(a) film na 9
KraStick7

no właśnie o co chodzi z tą GloZell XD...nie ogarniam już kfp 3 liczę na to że na konferencji wyjdą ciekawe materiały...

ocenił(a) film na 9
KraStick7

ile ma trwać ta konfa...bo już trochę czasu minęło i głucha cisza...żadnych screenów...

ocenił(a) film na 5
Martian12

Nie mam pojęcia, możliwe, że info pojawi się dopiero rano.

ocenił(a) film na 9
KraStick7

nie no...nie dotrwam do końca...ehh i znowu będę musiał przejść achievement zwany szkołą aby coś było...

ocenił(a) film na 9
Martian12

Godzinę temu napisali na jakiejś stronie, że Alessandro Carloni będzie omawiał Kung Fu Pandę 3 dopiero o 16:30

ocenił(a) film na 9
Magiel99

dziś tak ?...mam nadzieję że to potwierdzone. :P

ocenił(a) film na 5
Martian12

zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 9
KraStick7

juuż pierwsze zdjęcie z tego przesłali :D...ale nie ma niczego związanego z postaciami :P

ocenił(a) film na 5
Martian12

Jakie??

ocenił(a) film na 9
KraStick7

teraz głucha cisza XD można tylko spekulować co się wydarzy dalej...

ocenił(a) film na 9
KraStick7

konfa już się skończyła

ocenił(a) film na 9
Martian12

Właśnie! Wkurzające chociaż jakiegoś screena by dali, a tu nic, tylko logo:(

ocenił(a) film na 9
Magiel99

wejdź na kung fu panda wiki na fb tam są screeny jak na projektorze pokazują pulpit komputera gdzie są jakieś pliki...filmy...

ocenił(a) film na 9
Martian12

Nel pomeriggio Alessandro Carloni illustra alle 16,30 il suo «Kung Fu Panda 3» Google mi przetłumaczył: Po południu o 16.30 Alessandro Carloniego ilustruje jego "Kung Fu Panda 3" Nie wiem czy to potwierdzone ale tak było na jakiejś stronie Torinosette - La Stampa

ocenił(a) film na 9
Magiel99

już po konferencji a jest tak jak by jej nie było żadnych zdjęć żadnych filmów...

ocenił(a) film na 9
Martian12

ja wiem, że puszczali jakąś animacje bez dźwięku, ale nie ma nic więcej, tylko że puszczali, może chodziło o ten demo reel z sekretów zwojów

ocenił(a) film na 9
Magiel99

Mogły to być te całe pandzie łapy ?

ocenił(a) film na 9
Martian12

Nie wiem, oni chyba jakieś klipy pokazywali, no ale niestety do neta nie wstawili. Na Twitterze było: Extended "Kung Fu Panda 3" clips shown at the @ViewConference.

ocenił(a) film na 9
Magiel99

mimo to jest podejrzane :P

ocenił(a) film na 9
Magiel99

na kung fu panda wiki na fb koleżanka zapytała się czy będzie nowy trailer, a może nawet trailer Panda Paws...Kung Fu Panda Wiki odpowiedziała że gdyby wyszło, to byłoby ekscytujące, a VIEW Conference polubiło jej koment...coś to na pewno znaczy jeśli zobaczy się na fb że animacja którą pokazali na tej konfie bardzo dobrze została przyjęta a nawet wygrała całą konfe :P to możemy oczekiwać że dream...szykuje coś epickiego a w panda paws mają być wszystkie postacie z kfp 3 :3

ocenił(a) film na 9
Martian12

w kwietniu tego roku znalazłam jakiś post dotyczący właśnie Panda Paws. Te Panda Paws już chyba było w marcu (tak mi sie wydaje i z informacji zamieszczanych w sieci) przed filmem Dom. I ktoś napisał że widział ten filmik i tam było coś że ta Mei Mei ćwiczyła z jakimś małym pandą do festiwalu wiosny, a póżniej Po żeglował i znalaz wioskę (jeśli dobrze zrozumiałam treść)

ocenił(a) film na 9
Martian12

chyba że to nie było Panda Paws

ocenił(a) film na 9
Magiel99

powiem tak gdyby to było to byśmy to widzieli a podobno to ma być zaliczane to kategorii trailer czyli może ktoś z góry to widział ? ale według mnie to właśnie ktoś z góry czyli dziennikarze się do tego dorwali ale nie wyjawili wszystkiego...no nic trzeba czekać

ocenił(a) film na 9
Magiel99

http://kungfupanda.wikia.com/wiki/Panda_Paws

ocenił(a) film na 5
Martian12

http://www.movieforkids.it/news/view-conference-2015-alessandro-carloni-mostra-a lcune-scene-inedite-di-kung-fu-panda-3/34407/ --- to było na konfie, jak komuś się chce tłumaczyć ;)

ocenił(a) film na 9
KraStick7

Kai rządzi ! on jest number 1 !