już jutro będzie konferencja we Włoszech o kfp 3 ci którzy tam będą pewnie zobaczą już całą fabułę i wszystkie ważne rzeczy...nam tylko zostaje czekać na trailer który może wyjść podczas tego...
może ale nie wiemy o której godzinie będzie zgaduje że gdzieś tak od 10 i wtedy trzeba neta śledzić :)
no właśnie o co chodzi z tą GloZell XD...nie ogarniam już kfp 3 liczę na to że na konferencji wyjdą ciekawe materiały...
ile ma trwać ta konfa...bo już trochę czasu minęło i głucha cisza...żadnych screenów...
nie no...nie dotrwam do końca...ehh i znowu będę musiał przejść achievement zwany szkołą aby coś było...
Godzinę temu napisali na jakiejś stronie, że Alessandro Carloni będzie omawiał Kung Fu Pandę 3 dopiero o 16:30
juuż pierwsze zdjęcie z tego przesłali :D...ale nie ma niczego związanego z postaciami :P
wejdź na kung fu panda wiki na fb tam są screeny jak na projektorze pokazują pulpit komputera gdzie są jakieś pliki...filmy...
Nel pomeriggio Alessandro Carloni illustra alle 16,30 il suo «Kung Fu Panda 3» Google mi przetłumaczył: Po południu o 16.30 Alessandro Carloniego ilustruje jego "Kung Fu Panda 3" Nie wiem czy to potwierdzone ale tak było na jakiejś stronie Torinosette - La Stampa
już po konferencji a jest tak jak by jej nie było żadnych zdjęć żadnych filmów...
ja wiem, że puszczali jakąś animacje bez dźwięku, ale nie ma nic więcej, tylko że puszczali, może chodziło o ten demo reel z sekretów zwojów
Nie wiem, oni chyba jakieś klipy pokazywali, no ale niestety do neta nie wstawili. Na Twitterze było: Extended "Kung Fu Panda 3" clips shown at the @ViewConference.
na kung fu panda wiki na fb koleżanka zapytała się czy będzie nowy trailer, a może nawet trailer Panda Paws...Kung Fu Panda Wiki odpowiedziała że gdyby wyszło, to byłoby ekscytujące, a VIEW Conference polubiło jej koment...coś to na pewno znaczy jeśli zobaczy się na fb że animacja którą pokazali na tej konfie bardzo dobrze została przyjęta a nawet wygrała całą konfe :P to możemy oczekiwać że dream...szykuje coś epickiego a w panda paws mają być wszystkie postacie z kfp 3 :3
w kwietniu tego roku znalazłam jakiś post dotyczący właśnie Panda Paws. Te Panda Paws już chyba było w marcu (tak mi sie wydaje i z informacji zamieszczanych w sieci) przed filmem Dom. I ktoś napisał że widział ten filmik i tam było coś że ta Mei Mei ćwiczyła z jakimś małym pandą do festiwalu wiosny, a póżniej Po żeglował i znalaz wioskę (jeśli dobrze zrozumiałam treść)
powiem tak gdyby to było to byśmy to widzieli a podobno to ma być zaliczane to kategorii trailer czyli może ktoś z góry to widział ? ale według mnie to właśnie ktoś z góry czyli dziennikarze się do tego dorwali ale nie wyjawili wszystkiego...no nic trzeba czekać
http://www.movieforkids.it/news/view-conference-2015-alessandro-carloni-mostra-a lcune-scene-inedite-di-kung-fu-panda-3/34407/ --- to było na konfie, jak komuś się chce tłumaczyć ;)