A za czym ma szaleć? Ja lubię Frozen, Madagaskar i kilka innych, ale wydaje mi się, że najlepsze forum jest na KFP 3. ;)
EE znalazłem coś ciekawego chyba wiem kim będzie pierwszy przeciwnik Po jakiś Collector a głos użyczy Mads
Mikkelsen oraz drugi przeciwnik to dziewczyna podobno nie wiem czy ktoś się o tym dowiedział przede mną czy nie ??
Nic mi o tym nie wiadomo, ale gdyby drugim przeciwnikiem była dziewczyna, to by rozwiązało problem dotyczący tipo, bo wtedy Rabel Wilson udzielałaby głosu tej przeciwniczce, a nie jak można przypuszczać jakiejś żeńskiej pandzie, która mogłaby być narzeczoną dla Po. Chyba, że w trójce zagrają na uczuciach Po i może Tygrysicy i postać Rabel mogłaby być równocześnie przez jakiś czas dziewczyną Po, a na końcu okazać się jego wrogiem. Interesująca wiadomość, może niedługo w końcu dodadzą opis fabuły.
Nie nie sorry ta dziewczyna to narzeczona Po tak czytałem w 3 częśći film będzie poruszał problemy życiowe Po będzie musiał wybrać pomiędzy swoim biologicznym ojcem a adoptowanym i Mei Mei a możliwe....tygrysicą...
Wiem jeszcze jak wygląda Collector(główny przeciwnik) i Mei Mei ale nie wiem czy zdradzać opis teraz....
Collector możliwe że to on wygląda jak byk z szatą zieloną i ma długie poroża nie ma żadnej broni pewnie będzie używał magi do walki z Po i piątką Mei Mei wygląda jak normalna panda z czerwoną szatą i taką koronę złotą taką jak chińskie kobiety nosiły je
Lepiej żeby wybrał Pana Pinga i życie w dolinie, a nie jakiegoś zupełnie obcego dla niego pandę. Może to biologiczny ojciec, ale on tak naprawdę go nie zna, nie wychował go, a zazwyczaj ojcem, czy matką jest ta osoba, która wychowuje, a nie pojawia się po latach. Jak Po wybrałby tego pandę, to przestałby pewnie być Smoczym Wojownikiem, bo Smoczy chroni przede wszystkim Dolinę Spokoju, więc musi w niej mieszkać.
Właśnie ale właśnie to pewnie powie swemu Ojcu pandzie i powie że go jeszcze odwiedzi ale w końcu Po będzie wiedział skąd jest i KIM jest jego pustka się wypełni jeszcze jak wybierze tygryskę to życie mu się może jeszcze bardziej uszczęśliwi.
Po na pewno wybierze Pinga przecież potwierdził to już w drugiej części ale napewno powie ojcu biologicznemu że go kiedyś odwiedzi i nie zapominajmy też że Po bardzo chce się dowiedzieć o swojej przeszłości dawnym życiu i nie kiedy odnajdzie ojca to wtedy na pewno wybierze Pinga ale będzie odwiedzał biologicznego i prosił aby uszanował jego wole z powody że Pan Ping zastępował mu Ojca kiedy Shen napadł na wioskę Pand to musiała być wielka traułma dla ojca biologicznego Po i nie uszanuje jej tak prędko postaw się na jego miejscu co byś zrobiła kiedy straciła byś dziecko a potem odnalazła chociaż myślałaś że zgineło i potem ci mówi że wybiera rodzinę która opiekowała się nim kiedy zaginało...
Nie wiem, zachwycona bym tym na pewno nie była, ale myślę, że była bym wdzięczna tej drugiej rodzinie za opiekę. Ale rzeczywiście Biologiczny Ojciec będzie robił Po problemy, dopóki nie zrozumie, że w ten sposób krzywdzi Po. Pewnie jak powstanie czwórka, to Po po tych przeżyciach będzie z pewnością inną postacią.
Mam tylko nadzieję że żeby te przeżycia złagodzić twórcy w końcu zrobią tak że Po wybierze tygrysice a ona jego no bo po co w dwójce nadzieję robili ?
Za pewne będzie trochę bardziej poważny do tych spraw...ale mam nadzieję że biologiczny ojciec nie będzie tak bardzo krzywdził Po wszystko się zobaczy...ja i tak na to pójdę do kina a wcześniej w internecie zobacze początek i końcówkę aby zobaczyć jak Po będzie wyglądał po tym wszystkim.
No, ale to jeszcze prawie rok czasu do amerykańskiej premiery. Ale z tą nadzieją to może jakiś morał z tego wyjdzie, jak nie będzie TiPo, może pokażą, że Tygrysica naprawdę go od samego początku, a przynajmniej od wydarzeń z dwójki, kocha, a Po wybierze Mei Mei, bo stwierdzi, że Tygrysica tak naprawdę go nie kocha i "nic nie czuje", a ona jak prawdziwy wojownik po prostu usunie się tej Mei Mei z drogi, bo ona przeżyła już nie jedno i nie będzie robić zamieszania w życiu Po. Zresztą będzie się pewnie obawiać reakcji ojców Po i Shifu, i tak jak w sekretach Piątki, pomyśli o sobie, coś w stylu, "Jak można pokochać takiego potwora, albo taki potwór, jak ja nie zasługuje na miłość" ale pewnie tak jak w dwójce na misji będzie nad nim czuwać i jakby powtórzyło się to, co z Shenem i Po miałby niby zginąć, to ona go osłoni, lub jakby myślała, że nie żyje to poddałaby się dała się zabić, bo tak robią ci twardzi w książkach i filmach, a ona bazuje na twardą, taką, której wszyscy się boją, a w rzeczywistości nie jest straszna i taki miękki, pluszowy, tłusty Po się jej wcale nie boi. A morał byłby taki, że nic nie jest wieczne i nie warto zwlekać i się poddawać.
i tak pewnie będzie ale została jeszcze sprawa dubbingu kto by dubbingował tego nowego wroga mi pasuje do tej roli Grzegorz Pawlak...
Nie wiem, on już udzielał głosu Mistrzowi Nosorożcowi, więc nie wiem. W angielskiej wersji obsada jest bardzo gwiazdorska, natomiast w polskiej wersji dają po prostu profesjonalnych dubbing-owców, mogli by dać kogoś też znanego z jakiegoś filmu albo serialu. Jak Boberek, który dubbinguje Małpę.
Jest jeszcze coś bo nadal opisywane jest zagrożenie bliżej domu o co z tym chodzi wiemy że główny wróg to kollektror ale teraz pewnie będzie jeszcze jakiś drugi..to by się zgadzało bo jakiś inny aktor jeszcze ma dojść eehhh tyle pytani a nie widać odpowiedzi...