Każde zwierzę kryło pod skórą ludzką postać , w którą zamieniało się mimowolnie, najczęściej w nocy. Jedni
przemieniali się podczas pełni księżyca,inni w trakcie jego nowiu, niektórzy zmieniali się każdej nocy, ale
bywali także tacy, u których przemiana następowała raz na rok, lub kilka lat. Ludzka postać ukazywała kto jaki
jest na prawdę, a nie tylko jakim kto udaje, że jest. Nikt nikomu nie mówił, że się przemienia, bo myślał, że jest jedyny i równocześnie bal się, że ktoś ujrzy prawdziwy jego prawdziwy skutecznie ukrywany harakter.
I co? Jak wam się podoba wstęp? Czy zapowiada się ciekawie? Już niedługo zobaczycie jak wszyscy z tym żyli.
Nie dodałam jeszcze, że jeżeli jakieś dwie osoby przeciwnej płci przemieniały się w tym samym czasie, to znaczyło, że są sobie przeznaczeni.
Hej jestem nowa na filmweb ale założyłam to konto ponieważ kocham pisać i czytać <3
I jeżeli chodzi o twoją historie to zapowiada się ciekawie można wiedzieć kiedy będzie kontynuacja ? :)
Miło mi Cię poznać i witam na forum! Jeśli chcesz poczytać jakieś historie o KFP, to zapraszam również na stronę fanfiction.net można tam znaleźć opowiadania do chyba wszystkich książek i filmów, choć większość opowiadań jest napisana w j. angielskim, ale jeśli Ci to nie przeszkadza to zapraszam. Można tam również pisać własne opowiadania itp. I jakby co, mój pen name na fanfiction to: lola3934, jak będziesz miała tam konto, to możesz zawsze zwrócić się do mnie o poradę lub pomoc, jeśli nie będziesz czegoś wiedziała. :)
Czytałam twoje historie są piękne i nawet przy jednym się popłakałam ;)
A czy te historie np. "Is it the end of Kung Fu, after this all? " będą tłumaczone na język polski czy raczej nie bo kiepsko u mnie z językiem angielskim . Zamierzasz coś jeszcze pisać jeśli tak to masz pierwszą chętna do czytania :))
Pozdrawiam Michalina :3 (ps. to moje imię :)) )
Dzięki :) myślę że "Is it the end of Kung Fu, after this all?" chyba przetłumaczę, ale to za jakiś czas. Myślę też o napisaniu takiej historii KFP, która toczy się we współczesności. Będzie się nazywać "Legenda Po - Opowieść o Wybrańcu" i jeszcze taką trochę smutniejszą, albo mroczniejszą historię o nazwie "Śladami Przeszłości" i na razie myślę jeszcze by napisać one-shot na Halloween "Święto Duchów" jednak na razie muszę trochę pomyśleć nad fabułą do tego, a co do pozostałych to rozpocznę je jak będę zmierzać ku końcowi w KFP 4. :)
To fajnie będę niecierpliwie czekać na twoje historie bo mogę je czytać cały czas i mi się nudzą :))
I pomysły fajne i czy ten one-shot "Święto Duchów" będzie inspirowane na odcinku " Noc duchów " jeśli tak to nie mogę doczekać się Halloween :P
No witam na filmwebie ja też piszę historię to jest coś takiego typu jak Komedia, romans, dramat, przygoda :D jeżeli chcesz to i moje przeczytaj trochę zaprzestałam pisa, ale niedługo się wezmę w garść i może będą śmieszne rzeczy z związkiem Tygrysicy i Po :D Mam nadzieje że ci się spodoba może mam parę błędów ortograficznych ;C ale postaram się nie robić błędów jestem na fanfiction PandaSylwia1 ktoś mi zawalił imię i musiałam dodać jedynkę :)
Też czytałam twoje historie głównie na fanfiction i sa też extra ;)
A kiedy będzie ciąg dalszy na fanfiction bo ostatni rodział to "Cztery rdzenie "
Życze powodzenia i duuużo weny :)
Hm, całkiem niezły pomysł, choć nie przepadam za postaciami ludzkimi w opowiadaniach, ale i tak mogę powiedzieć, że lubię tę historię. :)