PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

Ile lat ma Po , ja myśle że ma 25 do 28 a waszym zdaniem ile ma lat?

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

Moim zdaniem Po ma około 32/33 lat, ponieważ Lord Shen kiedy powrócił do Gongmen powiedział: "30 lat planowałem zemstę..". Więc można wywnioskować, że skoro wygnali go w dniu kiedy Po był jeszcze niemowlakiem, to on nie mógł mieć więcej niż 4 lata, stąd moje przypuszczenie że ma 32/33 lata.

PandaSylwia

Według mnie z pewnością ma więcej niż 30, ponieważ gdy Shen zaatakował jego wioskę, on mógł mieć najwyżej rok, albo pół roku, więc 30,5 lub 31, a Tygrysica, myślicie ile może mieć lat, mi się wydaje, że ona jest młodsza od Po, albo mają tyle samo lat, bo gdy Shifu zabrał ją z tego sierocińca to najwyżej mogła mieć 6 lat, później na początku, na pewno nie trenowała od razu, gdy przybyła do pałacu, rok na wykazanie predyspozycji, później przez jakieś pięć lat trenowała zwykłe kung fu, później 20 lat uderzania drzew żelaznych, ale gdy to robiła piątka już musiała istnieć, więc według mnie ma ona 31 lat.

Milena8082

Ja uważam że ma 40 lat.

PandaSylwia

Mi się wydaje, że 40 to za dużo, poza tym w jednym z odcinków Shifu zapytał Po ile lat jego zdaniem ma np. Tygrysica, a on odpowiedział 40, a Shifu tak się jakoś dziwnie skrzywił, więc prawdo podobnie ma mniej niż 40, najwięcej może według mnie mieć góra 35 lat.

Milena8082

Ja sobie obmyśliłam, że ona od razu odkąd Shifu ją przygarnął trenowała i uderzała w te drzewa żelazne, więc wg mnie ma nie mniej niż 24 lata, ale nie więcej niż 33.

Crazy12

Ale kiedy Shifu ją wziął z sierodzińca to miała pewnie 7 lat a w odcinku Damy cienia Był taki tekst

Tygrysica nie ufam im
Małpa ale ty nie ufasz nikomu nawet listonoszowi który przychodzi tu od 30
lat to Tygrysica pewnie ma góra 37 lat

PandaSylwia

Mi się wydaje, że chyba jednak mniej. Ten listonosz może przychodzić do nich od 30 lat, ale Tygrysica wcale nie musi znać go, aż 30 lat.

ocenił(a) film na 8
PandaSylwia

Ja myślę, ze ma ok 15 lat

mzelek_filmaniak

Dla twojego rozjaśnienia Tygrysica jest dorosła

mzelek_filmaniak

15 lat, kto Po, czy Tygrysica, choć bez względu na to, o kogo Ci chodzi, sądzę że jednak Po i Tygrysica są dorośli, pomimo tego, że Po czasami zachowuje się dziecinnie. Ale wydaje mi się, że w ten sposób twórcy chcą pokazać jaki wpływ na człowieka mają nadopiekuńczy rodzice, jak w przypadku Po. Natomiast jeśli chodzi Ci o Tygrysicę, to tutaj nic nie wskazuje na to żeby myśleć, że jest niepełnoletnia. Myślę że oboje są ok. 30 - 31.