PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

mam wrażenie że w dubbingu naszym aktorzy są pozmieniani podobno miał Kaia dubbingować Grabowski ? a głos który słyszałem nie przypominał grabowskiego ale Blumenfelda który miał dubbingować Li Shena ojca Po ? o co chodzi ? czy tylko ja mam jakąś paranoję i nie rozpoznaję głosów ? :P

ocenił(a) film na 9
Martian12

Ja myślę że na wikipedii jest źle napisane. tam jest jeszcze że Bao, ten mały panda ma być dubbingowany przez Mariusza Czajkę, który podkładał głos mistrzowi Yoda. Na prawdę już się wszystko pokiełbasiło...

ocenił(a) film na 9
Magiel99

mi głos Li pasuje właśnie do Czajki ? :P

ocenił(a) film na 9
Martian12

wiesz,to jest zwiastun,a w zwiastunach czasami nie opłaca się brać takich aktorów, więc biorą innych.Przecież w zwiastunie nawet tygrysica ma inny głos! W filmie pewnie będą ci co są napisani na wikipedii.Szkoda że Shifu nie będzie dubbingowany przez Jana Peszka...

ocenił(a) film na 9
banagurek

to mój mózg już tego nie ogarnie XD jak na filmie będzie inaczej btw.jeśli się ogląda serial kfp to Shifu dubbinguje właśnie ten co teraz w kfp 3 będzie ubbingował Reczek się ten aktor nazywa i jak się ogląda serial to się przyzwyczaja więc mi to bez różnicy ale co do tego że na trailerze są inne osoby a na filmie inne to powiedz mi dlaczego ? akurat Mei Mei dubbingował Doda co jest napisane na wiki ? XD spróbuj to teraz wytłumaczyć XDD

ocenił(a) film na 9
Martian12

Wiem że ten aktor co dubbinguje w KFP:LoA nazywa się Reczek ;) ale do jego dubbingu nie mogę się przyzwyczaić.W zwiastunie są inne osoby bo przecież gwiazdy dubbingu nie mają za bardzo czasu, lub żądają dużo kasy za ,,oddanie'' głosu, dlatego aby oszczędzić budżet biorą tych którzy mają wolny czas i biorą mniej kasy.Przecież w większości zwiastunów tak było że w zwiastunie a w filmie zupełnie inne osoby dubbingowały.Zobaczysz że w filmie będą te głosy co napisane są ;)

ocenił(a) film na 9
banagurek

cholera...nie wiem czy się kiedyś w końcu przyzwyczaję do dubbingu :P

ocenił(a) film na 9
Martian12

Tego to nie wiedzą nawet najstarsi ludzie XD

ocenił(a) film na 9
banagurek

nawet najstarsi Indianie :P