PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

-ŁAŁ! Spotkałem ducha Oogwaya! O mapa została muszę powiedzieć Shifu.- Po pędził jak mógł do pałacu.Musiał powiedzieć co się wydarzyło!
- Mistrzu Shifu muszę ci coś powiedzieć!!- krzyczał Po
- PO! Czemu tak krzyczysz! Mów ciszej dobrze! - zdenerwował się Shifu- Co się takiego wydarzyło że tak krzyczysz powiedz powoli. - mówił Shifu
-No dobrze, spotkałem ducha Oogwaya. On mi powiedział że moi rodzice żyją.-Powiedział PO
- CO!! Niemożliwe twoi rodzice żyją!?- krzyknął Shifu
- Tak , mam nawet mapę do wioski pand , ja myślałem że Shen wszystkie pandy załatwił. Oprucz mnie oczywiście.-powiedział
-To trzeba będzie wyruszyć w góry , mapa pokazuje że wioska jest w górach Schu. - powiedział mistrz Shifu.
-Noo dobrze , kiedy wyruszamy?-spytał Po
- Wyruszysz jutro z Małpą, Tygrysicą i Żmiją.W górach jest dużo bandytów dlatego oni ci pomogą. - Powiedział Shifu
ciąg dalszy nastąpi!!

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

Widzę, że 2 część już trochę dłuższa. Jestem ciekawy co nastąpi później. Tylko czemu 2 część jest osobno, a nie tam gdzie 1?
PS: Czytałaś mój scenariusz?

Lechu_21

nie miałam czasu po prostu.

PandaSylwia

Jesteś coraz lepsza, ale spróbuj napisać dłuższe rozdziały, a i spróbuj popracować nad stylem pisania dialogów, bo troszeczkę ciężko to czytać. Mogę Ci polecić byś przeczytała, jakieś opowiadania na FanFiction.net nie musisz koniecznie czytać moich opowiadań, ale możesz przeczytać jakąś historię np. z pośród moich ulubionych autorów i zobaczysz, że dialogi pisze się tam w taki sposób, by się przyjemnie czytało czytelnikowi, ja na początku też tak pisałam, ale po opinii, którą otrzymałam, zmieniłam swój styl.
Liczę, że potraktujesz moją opinię w taki sam sposób jak, ja potraktowałam opinię pewnej osoby na FanFiction.net
PS: Większość opowiadań na FanFiction.net jest po angielsku, albo po hiszpańsku i tylko moje opowiadania są po polsku.