PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

Fajnie ze będzie kung fu panda 3 i każdy ma już w głowie własną historię, i głównie jest że panda będzie razem z tygrysicą. Ale hola hola, zależy czy twórcy wezmą pod uwagę historie z odcinków "Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości" czy też nie!?. Jeżeli wezmą pod uwagę to będzie bardziej ciekawie, otóż w odcinku "Damy cienia" gepardzica "song" przykleiła się do pandy i też odwrotnie tworząc parkę, natomiast w odcinku "Nocny mocny" (mimo że to legenda) wilk który ma własne zasady, tygrysica odpływa na jego myśl. Więc tak, trzeba poczekać i zobaczymy ;D

olam1999

A czemuż to?

dawidking2

Bo ja tak mówię! A jak Yalishan Alyssa Alesia Sasha Sandy Frostiana Frostine Florence Antonine Taiga Lawlietta Cawa Frosta Flo Ina Panda Lawliet Frost Stark Sparrow coś mówi to to jest prawda! xDDD Trust me .~(*-*)~

olam1999

A ja Ferdynand predator godzillowski Indiana Sauron Vader Potter Sparrow Amazonias Pepsi fire Hero fajny kolo Wayne Gondor Super duper koks mówię że nie.

dawidking2

Yhmmmm.....

olam1999

Ale musisz przyznać, Artemisek ma rację.

dawidking2

Wcale nie. Powiem to jeszcze raz - może Ti tylko udawała że idzie puścic pawia (O Shenie pomyślałam xDDD) żeby nie było że lubi Po. xDDD A może tak na serio poszła do pokoju pocałowac jej własną osobistą figurkę akcji Po i pocieszyc się że to Po. xDDDD Moje biste pomysły. ~(._.)~

olam1999

To było szczere. zrozum. Tipo leży i kwiczy.

dawidking2

Ty będziesz leżał i kwiczał jak jeszcze raz powiesz cos na TiPo. Ja oficjalnie szanuje Pong a ty nie szanujesz TiPo!

olam1999

Jaja se ze mnie robisz? Wyzwałaś Pong od ,,Bezsensownego wymysłu serialu'' czy jakoś tak.

dawidking2

._. Ja tylko wam mówię że to jest tylko serial a nie film. A o tym że to bezsensowne to tylko na priv... xD

ocenił(a) film na 8
olam1999

Uważam, że TiPo to jakieś nieporozumienie. Ten parring nie ma racji bytu!

Artemisek

A dlaczego? A co jesli ja tak samo uważam o Pong? Możesz mówic że lubisz lub nie lubisz ale czy głupie czy mądre nie udowodnisz. Bo każdy ma inny gust.

ocenił(a) film na 6
olam1999

Czy wy wszyscy przez parę miesięcy przegadywaliście się dla zasady...?

Vid

Ja oficjalnie nie zgadzam się już na TiPo. Byłabym zazdrosna. ;___; Teraz rządzi PoAlonizm! :D

olam1999

Haha... kocham cię za to :3

Rafman

O, dziękuję. Dostajesz awans. :>

ocenił(a) film na 7
Vid

yyyy tak :)

Claudia_22

A jak się pocałują, to ja pójdę puścić pawia.

dawidking2

A ja pójdę po drugą paczkę chusteczek. XDDD

ocenił(a) film na 8
olam1999

A ja krzykne SOOOONG (będę liczył, że przyleci na żurawiu i nastanie to co powinno!) :<

Artemisek

._. O, dzieci, dzieci...

ocenił(a) film na 8
olam1999

Dorosła się znalazła ;<

Artemisek

No a jak! xD

Artemisek

A co?

ocenił(a) film na 8
dawidking2

A tak odnośnie pawia... właśnie robie nowy awatar z Pawiem :D

ocenił(a) film na 8
Artemisek

I nie udał mi się awatarek :< źle zapisałem, i nie jest taki, jaki miał być ;((
Ale przynajmniej mojej durnej fotki już nie ma (to tak odnośnie tego pawia XD)

Artemisek

Nie ma to jak gadać o pawiach :D

Artemisek

A avatarek może być ale szkoda nie działającej animacji,
Ja swój też zmienie ja wróce ;]

ocenił(a) film na 8
Rafman

Mi animacja normalnie działa, tylko jest brzydka ;d

A w miniaturce to nigdy animacji nie ma, bo by wkurzała :D

Artemisek

ok, avatarka zmieniłem...

ocenił(a) film na 8
Rafman

Ja tam nie widze różnicy, ale spoko XD

Artemisek

Diabeł tkwi w szczegółach :D

ocenił(a) film na 8
Rafman

Jednak jest! Pojawił się napis Rafman, którego widać przy użyciu ogrooomnej lupy, bądź przy wejściu na twój profil :D

Ja chyba nowy awek sobie zrobie, bo ten jest kijowy... tak myślę żeby zrobić sobie z Reginą i Hookiem &lt;3 oni są zarąbiści ;s

W sumie to czemu masz LWA w avatarze? :s

Artemisek

LWA?

ocenił(a) film na 8
Rafman

No wiem przecież że to gepard, tak tylko żartowałem :&lt;
Tak czy inaczej, czemu taki zwierzak a nie inny? :D

Artemisek

Gepart? to tygrys xD
Bo tak! a czemu ty masz Shena?!?
(po prostu kocham tygrysy, lamparty i cała resztę familii)

ocenił(a) film na 8
Rafman

Shen to moja ulubiona postać ze świata pandy. Jest superowy, ma fajny wzrok, genialne oczy, epickie brwii - i jest ZŁY! :<

Pozatym, podoba mi się jego ideologia... i ogólnie jest SUPER!

@Gepart? to tygrys xD
No teraz to mnie zaskoczyłeś! XD

Myślałem, że może ma to związek z pewną popularną postacią ze świata KungFuPandy XD

Artemisek

@Myślałem, że może ma to związek z pewną popularną postacią ze świata KungFuPandy XD
w 10% tak
a w 90% Tygryska jest moją ulubioną postacią z uwagi na miłość do Tygrysów...

ocenił(a) film na 8
Rafman

Kurde, jakie zawiłe powiązania :D

Artemisek

Po głębszym zastanowieniu stwierdzam że złe staty dałem :/
tak więc:
5% tak
60% miłość do tygrysów
35% jej osobowość

ocenił(a) film na 8
Rafman

O... coś w tym jest :D
Ale musisz na prawde te tygrysy bardzooo lubić, skoro osobowość Ti to tylko 35% z całości :((

Artemisek

Bo nie do końca jej osobowość mi się podoba :D

Rafman

Mogła by być trochę poważniejsza, bo w ostatnich odcinkach...

dawidking2

Odcinki jak odcinki g*****o mnie interesują mi chodzi tylko o orginał

ocenił(a) film na 8
Rafman

Ale dawidking ma racje, ostatnie odcinki - jakieś dziwne są, Ti zachowuje się strasznie nie logicznie (raz w enter the dragon np. brak jej emocji, w odcinku o rybce - nagle pierwdzi 'z pod pachy', uprzednio wielce wkurzając się na PO... ogólnie dziwne strasznie)

Artemisek

Ale poważnie, dziwisz się...
odc. na nicku są dla dzieci, bo dzieciaki uwielbiają zabawne zwierzaki i takie zachowanie to tylko podnosi im oglądalność
dla nas wydaję się to dziwne, bo to do niej nie pasuje.
Ale niestety świat kręci się wokół pieniądza :/

ocenił(a) film na 8
Rafman

Fabuła mogła by być bardziej logiczna, oglądalność na pewno by nie spadła - bo dzieciakom nie przeszkodzi logika w bajce. Za to np. taki nastolatek już zauważy błędy logiczne, i przestanie oglądać.

Takie Pingwiny z Madagaskaru - tam niczego takiego przecież nie ma, a (przynajmniej w polsce) są mega popularne i u dzieci, i dorosłych.

Artemisek

Fabuła a zachowanie to dwie różne rzeczy, ale tak fabuła też leży

ocenił(a) film na 8
Rafman

No właśnie że nie, ja mówiłem o odcinku związanym z emocjami Tygrysicy - który do niej ani troche nie pasuje (a zaraz po nim Ti wraca do swojej 'poprzedniej formy' którą wkurza PO i która lubi spokój).