Fajnie ze będzie kung fu panda 3 i każdy ma już w głowie własną historię, i głównie jest że panda będzie razem z tygrysicą. Ale hola hola, zależy czy twórcy wezmą pod uwagę historie z odcinków "Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości" czy też nie!?. Jeżeli wezmą pod uwagę to będzie bardziej ciekawie, otóż w odcinku "Damy cienia" gepardzica "song" przykleiła się do pandy i też odwrotnie tworząc parkę, natomiast w odcinku "Nocny mocny" (mimo że to legenda) wilk który ma własne zasady, tygrysica odpływa na jego myśl. Więc tak, trzeba poczekać i zobaczymy ;D
Bo ja tak mówię! A jak Yalishan Alyssa Alesia Sasha Sandy Frostiana Frostine Florence Antonine Taiga Lawlietta Cawa Frosta Flo Ina Panda Lawliet Frost Stark Sparrow coś mówi to to jest prawda! xDDD Trust me .~(*-*)~
A ja Ferdynand predator godzillowski Indiana Sauron Vader Potter Sparrow Amazonias Pepsi fire Hero fajny kolo Wayne Gondor Super duper koks mówię że nie.
Wcale nie. Powiem to jeszcze raz - może Ti tylko udawała że idzie puścic pawia (O Shenie pomyślałam xDDD) żeby nie było że lubi Po. xDDD A może tak na serio poszła do pokoju pocałowac jej własną osobistą figurkę akcji Po i pocieszyc się że to Po. xDDDD Moje biste pomysły. ~(._.)~
Ty będziesz leżał i kwiczał jak jeszcze raz powiesz cos na TiPo. Ja oficjalnie szanuje Pong a ty nie szanujesz TiPo!
._. Ja tylko wam mówię że to jest tylko serial a nie film. A o tym że to bezsensowne to tylko na priv... xD
A dlaczego? A co jesli ja tak samo uważam o Pong? Możesz mówic że lubisz lub nie lubisz ale czy głupie czy mądre nie udowodnisz. Bo każdy ma inny gust.
A ja krzykne SOOOONG (będę liczył, że przyleci na żurawiu i nastanie to co powinno!) :<
I nie udał mi się awatarek :< źle zapisałem, i nie jest taki, jaki miał być ;((
Ale przynajmniej mojej durnej fotki już nie ma (to tak odnośnie tego pawia XD)
Mi animacja normalnie działa, tylko jest brzydka ;d
A w miniaturce to nigdy animacji nie ma, bo by wkurzała :D
Jednak jest! Pojawił się napis Rafman, którego widać przy użyciu ogrooomnej lupy, bądź przy wejściu na twój profil :D
Ja chyba nowy awek sobie zrobie, bo ten jest kijowy... tak myślę żeby zrobić sobie z Reginą i Hookiem <3 oni są zarąbiści ;s
W sumie to czemu masz LWA w avatarze? :s
No wiem przecież że to gepard, tak tylko żartowałem :<
Tak czy inaczej, czemu taki zwierzak a nie inny? :D
Gepart? to tygrys xD
Bo tak! a czemu ty masz Shena?!?
(po prostu kocham tygrysy, lamparty i cała resztę familii)
Shen to moja ulubiona postać ze świata pandy. Jest superowy, ma fajny wzrok, genialne oczy, epickie brwii - i jest ZŁY! :<
Pozatym, podoba mi się jego ideologia... i ogólnie jest SUPER!
@Gepart? to tygrys xD
No teraz to mnie zaskoczyłeś! XD
Myślałem, że może ma to związek z pewną popularną postacią ze świata KungFuPandy XD
@Myślałem, że może ma to związek z pewną popularną postacią ze świata KungFuPandy XD
w 10% tak
a w 90% Tygryska jest moją ulubioną postacią z uwagi na miłość do Tygrysów...
Po głębszym zastanowieniu stwierdzam że złe staty dałem :/
tak więc:
5% tak
60% miłość do tygrysów
35% jej osobowość
O... coś w tym jest :D
Ale musisz na prawde te tygrysy bardzooo lubić, skoro osobowość Ti to tylko 35% z całości :((
Ale dawidking ma racje, ostatnie odcinki - jakieś dziwne są, Ti zachowuje się strasznie nie logicznie (raz w enter the dragon np. brak jej emocji, w odcinku o rybce - nagle pierwdzi 'z pod pachy', uprzednio wielce wkurzając się na PO... ogólnie dziwne strasznie)
Ale poważnie, dziwisz się...
odc. na nicku są dla dzieci, bo dzieciaki uwielbiają zabawne zwierzaki i takie zachowanie to tylko podnosi im oglądalność
dla nas wydaję się to dziwne, bo to do niej nie pasuje.
Ale niestety świat kręci się wokół pieniądza :/
Fabuła mogła by być bardziej logiczna, oglądalność na pewno by nie spadła - bo dzieciakom nie przeszkodzi logika w bajce. Za to np. taki nastolatek już zauważy błędy logiczne, i przestanie oglądać.
Takie Pingwiny z Madagaskaru - tam niczego takiego przecież nie ma, a (przynajmniej w polsce) są mega popularne i u dzieci, i dorosłych.