PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58725
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

Fajnie ze będzie kung fu panda 3 i każdy ma już w głowie własną historię, i głównie jest że panda będzie razem z tygrysicą. Ale hola hola, zależy czy twórcy wezmą pod uwagę historie z odcinków "Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości" czy też nie!?. Jeżeli wezmą pod uwagę to będzie bardziej ciekawie, otóż w odcinku "Damy cienia" gepardzica "song" przykleiła się do pandy i też odwrotnie tworząc parkę, natomiast w odcinku "Nocny mocny" (mimo że to legenda) wilk który ma własne zasady, tygrysica odpływa na jego myśl. Więc tak, trzeba poczekać i zobaczymy ;D

Artemisek

Jak to nie...
ja też o tym mówiłem i mnie też to wkurza, A jest tak w prawie każdym odc. poświęconym Ti, taka "metamorfoza emocji"
aby urozmaicić odc

Rafman

I aby takich jak ja denerwować.

dawidking2

A ja przez 10 dni będę ubrany na czarno, zamknięty w pokoju i odrzywiał się piwem i chińskim żarciem

ocenił(a) film na 8
Rafman

E... ja do wczoraj, przez 3 dni siedziałem zamknięty w pokoju, odżywiając się tylko pepsi, i hotdodogami (i jakoś nie było tak strasznie)
I nie musiało dojść do tak STRASZNEJ sytuacji, abym się tak 'zamknął' - wystarczył DESZCZ

Artemisek

Ja tak nie potrafię bo muszę przynajmiej co dwa dni gdzieś z kolegami wyskoczyć:D

diablok1

Tygrysica i PO puf marne szanse

PandaSylwia

A według mnie jakaś szansa na to, by Po i Tygrysica byli razem jest, ale jeśli będą parą, to było by fajnie, gdyby to nie niszczyło całego filmu, mogło by to być wprowadzone w taki delikatny sposób, a reszta to kolejne walki i mogło by być o rodzicach Po.

ocenił(a) film na 7
Milena8082

to tak jak 60% fandomu sądzi ze istnieje szansa na TiPo=<3

thenalo

TiPo mogłoby być, ale nie musi, a większość jest zdania, że jeżeli nie będzie w trójce TiPo to będzie to dla nich powód by przestać oglądać KFP, a dla mnie jeżeli tego nie będzie to nic się nie stanie i będę oglądać dalej.

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

to tak jak 60% fandomu sądzi ze istnieje szansa na TiPo