PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133975}

Kung Fu Szał

Kung fu
2004
7,1 21 tys. ocen
7,1 10 1 21085
6,8 9 krytyków
Kung Fu Szał
powrót do forum filmu Kung Fu Szał

4/10

ocenił(a) film na 4

Świetne sceny walki i efekty specjalne, naprawde dobra akcja, bardzo dobre ostatnie 30 minut ale niestety do tego momentu myslalem ze nie wytrzymam:/ glupota i fabula pozbawiona jakiegolwiek sensu, i tak jest o wiele lepiej niz w przypadku "Kung Pow" ktory moim zdaniem jest jednym z najgorszych filmow jakei w zyciu widzialem ale jednak troche ponizej oczekiwan co do kung fu szał:( szkoda... 4/10

ocenił(a) film na 9
Smokey

geez... a moze wlasnie taki mial byc ten film. nie pomyslales o tym, co? to jest komedia. i jak dla mnie bardzo dobra. 9/10

ocenił(a) film na 6
Smokey

jako komedia ten film jest niezly duzo scen ktore powalaja na kolana, lecz niestety fabula ogolnie strasznie kiepska, efekty tez swietnie wykonane z malymi wyjatkami, ale najgorszy mankament tego filmu to danie elementow musicalu. nie to ze nie lubie musicali ale w tym wypadku nie pasuje to kompletnie 6/10

ocenił(a) film na 10
Smokey

omg, czleniu, zastanow sie co piszesz, to nie ma byc powazne kino ale takie na odstresowanie sie po ciezkim dniu pracy, dla mnie ten film rzadzi, a scena gdzie koles ma walczyc z cala banda wiesniakow przeszla do historii!!!!!

ocenił(a) film na 9
Jetli81

Dla mnie film rewelacyjny 9/10

przede wszystkim, zeby ten film się podobał to trzeba do niego odpowiednio podejsc.
FIlm wydaje się tandetny i bez konkretnej fabuły, ale taki własnie miał być.

Nawiązanie do MAtrixa,
Sceny z Lśnienia, Drogi Smoka

Efektowne sceny walki, trochę śmiechu. Naprawdę warto obejrzeć ten film, ale polecam go tylko ludziom, którzy nie będą chcą tylko czystej rozrywki.
Dla mnie to jest taki pastisz leciutki, cos a la Tarantino. Nie tak krwawy, ale mieszający gatunki.

ocenił(a) film na 10
Smokey

Dla mnie jest to arcydzieło. Film pod każdym względem genialny.

ocenił(a) film na 10
Kung_Fu_Master

jak najbardziej popieram. slow motion w wielu sytuacjach wymiata, zabawne sceny rozbrajają a chow jako wieczny nieudacznik o wielkich ambicjach jest idealny. na dniach kupuje ten film na BLU RAYu, bedzie sie działo.
ps. tworca tego tematu to błazen i fanboy amerykanskiego shitu. tyle.