Kung Pow: Wejście wybrańca

Kung Pow: Enter the Fist
2002
6,5 7,5 tys. ocen
6,5 10 1 7541
4,0 3 krytyków
Kung Pow: Wejście wybrańca
powrót do forum filmu Kung Pow: Wejście wybrańca

5/10

ocenił(a) film na 5

Ta wysoka ocena to tylko za pojedynek z krową. Ogólnie film beznadziejny, można się pośmiać tylko z głupoty Kung Pow. Nie polecam

Cisse

Głupia jesteś skoro nie kumasz tego filmu. Myślisz, że to jest na poweżnie? Mało oglądasz, mało czytasz, mało wiesz.

ocenił(a) film na 10
kurak_2

dokladnie to jest parodia i tu wlasnie podstawa to smianie sie z glupoty. pewnie masz kijowe poczucie humoru i smiejesz sie na dennych komediach rom.

ocenił(a) film na 10
Cisse

Motyw z krową jest akurat najgorszy z całego filmu. Reszta rządzi, 10/10.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9

Zgadzam sie zafel! Bardzo naciagana i "wyzymana" scena. A pajak tez widze w tym poscie musial dorzucic swoj nedzny komentarz. Juz ci gdzies odpisalem. Dialogu nie ma co prowadzic chyba ze w wigilie, bo wtedy zwierzeta rozumieja ponoc co sie do nich mowi. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Rafcyk

Masz racje ćpunie, a teraz won na dworzec.

ocenił(a) film na 9

Hahahahahaha. Nawet nie wiem co odpisac. O kur...

użytkownik usunięty
Rafcyk

Hahahahahaha. Nawet nie wiem co odpisac. O kur...

Rafcyk

brakuje ci slow i musisz kopiowac czyjes...ale juz niedlugo twoje glupiutkie i skopiowane przez ciebie komentarze innych zostano usuniete...byc moze z calym twoim profilem

użytkownik usunięty

oo a jednak koncowke wymysliles sam a myslalam ,ze nie dasz sobie rady z napisaniem czegos od siebie!!!!! hehe aby "twojego" pocalowac musiala bym go podlozyc pod mikroskop bo dopiero wtedy go mozna zobaczyc hahahahaha

użytkownik usunięty
pink188

Widzę że jesteś specjalistką w temacie więc kłócić się nie będę. Reszta bez zmian, jak post wyżej.

ocenił(a) film na 9

Szkoda, ze takie parszywe gnidy i smiecie jak ty zasmiecaja to forum. Przykro stary czytac to co piszesz bo udowadniasz jak prosty i tempy jestes. Widac rodzice malo spedzaja z toba czasu a w szkole dostajesz wpierdol na WF albo leja sie z ciebie bez przerwy. Odpusc sobie i daj ludziom pogadac zeby nie musieli czytac wypocin twojego malego mozgu. A fiuta trzeba najpierw miec zeby go calowac. Przykro mi stary. Nie nadajesz sie.

ocenił(a) film na 9

Dam ci rade. Idz sie powies bo zycie masz beznadziejne. Serio. Skoncz ze soba a wszystkim bedzie lepiej. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Rafcyk

Huh niestety usuneli.. Jeszce zapytam skad bierzesz te hasla? z bilbordow samoobrony?

ocenił(a) film na 9

Nikt tu nie jest twoim przyjacielem to po pierwsze. Po drugie widze ze w koncu juz wiesz co masz zrobic w najblizszym czasie. A hasla biore z glowy. No ty niestety nie mozesz wiec kopiujesz inne. No coz. Jedni moga drudzy im zazdroszcza...

a zeby nie ciągnąc glupiego sporu ,który daje ,,Pająkowi,, tyle frajdy jakiej kazde dzieco doznaje pisząc takie zenadne teksty.
Ten film jest swietny , jedna z najlepszych komedi jakie obejzalam :D:D:D
no i czekam z niecierpliwoscią na 2 częsc:D aby więcej takich filmów....

użytkownik usunięty
pink188

Moi mili, dziekuje wam za te komentarze z calego serca. Życze szczescia i radosci bo raczej sie przyda haha!

powiedz mi czy ty sobie nie odpuscisz???
czego tak sie z nami klucisz i co masz do tego filmu? a moze ta jednocycasta to twoja matka??

pink188

I właśnie z powodu takich dyskusji omijam szerokim łukiem dyskusje na filmwebie i staram się odwiedzać to forum rzadko. Stało się dla mnie symbolem internetowego chamstwa.

Żenada !

Post skierowany jest do większości osób wypowiadających się w tym temacie. I do dziesiątek podobnych też...

Eeeeh......

użytkownik usunięty
mp_atos

Właśnie widze drogi internauto jak omijasz dyskusje na filmwebie, zreszta imdb jest lepsze, apropos fragment recenzji z wczesniej wspominanego serwisu:

"My husband hated it. He thought it was the most "un-funny" film he'd ever seen.

You either love it or hate it."

Aaah.......

ja pierdo... jeżeli lubisz się kłucić to załuż nowe forum pt. " wbijaj mi a ja wbije ci" czy jakoś tam... po to się wchodzi na jakieś profile związane z filmem żeby powiedezieć coś dobrego anie , ze to żenada czy jakieś zadupie... weś kolego może rozmawiaj z misiem lub coś w tym stylu i wtedy wyrzuć to wszystko z siebie a nie udajesz durnego i niedostępnego tutaj a za tym szklanym ekranem tak naprawdę jesteś normalnym, zdrowym na umyśle i pewnie fajnym chłopakiem więc najpierw zastanów się co piszesz a później możemy porozmawiać

użytkownik usunięty
natalalaleczka007

Szanowna natalalaleczko007! jest mi niezmiernie miło czytając te jakże wyważone słowa, a zwłaszcza końcóweczka, która to rozpaliła płomyk w moim chłodnym sercu. Dobrze, wystarczy tego "bukolika". Co Ty sadzisz o tym filmie? Bo jak do tej pory napisalas mi tylko zebym zalozyl sobie forum "flame war" i porozmawiał z misiem ( co też uczyniłem, ale tak po dwóch godzinach mówienia bez żadnej odpowiedzi ze strony misia najprościej w ŚWIECIE zrezygnowałem) Życze wam wszystkim miłego dnia i polecam się na przyszłość. Dziękuje.

Tobie też życzymy miłego dnia , a co do filmu no nie uwarzasz,, że trzeba troche przmróżyć oko,ponieważ jest to film dla młodego pokolenia, a wiadomo, że z głupoty trzeba się śmiać... nie , nie chodzi mi teraz o to, że ten film jest głupi ale o to , ze ma prostą fabułę, a co dopiero słowa..., a jakby co nie chciałam ciebie uraźić tymi słowami ( jakby co to bardzo przepraszam, bo naprawdę nie miałam złych intencji w stosunku do twojej osoby) ... i nie chciałam powiedzieć, ze masz serce z kamienia... wybacz ale chyba źle zrozumiałeś moje słowa ( co się zdarza wielu ludziom) :)

a i przepraszam za błedy ortograficzne :)

natalalaleczka007

"Głupia jesteś skoro nie kumasz tego filmu"
"Masz racje ćpunie, a teraz won na dworzec"
"brakuje ci slow i musisz kopiowac czyjes...ale juz niedlugo twoje glupiutkie i skopiowane przez ciebie komentarze innych zostano usuniete"
"Dam ci rade. Idz sie powies bo zycie masz beznadziejne. Serio. Skoncz ze soba a wszystkim bedzie lepiej. Pozdrawiam"

Skopiowane wybiórczo i po równo. Jedna osoba- jedno zdanie. W dyskusjach towarzyskich przyjęło się powiedzonko "robić filmweb" i zapewniam, że to nie komplement (przeciwnie). A IMDB nie odwiedzam.

Film jest moim zdaniem słaby i mało zabawny, a dobry jest tylko sam pomysł sparodiowania kina kung fu. Pomysł dobry, wykonanie fatalne.

ocenił(a) film na 9
mp_atos

Pomysl dobry wykonanie rewelacyjne. Moze przypatrz sie jak swietnie sa powklejane w plan rozne elementy o twarzy glownego bohatera nie wspomne. Obrobka graficzna jak na ten czas - rewelacja. Co do obelg. Moze masz w zwyczaju przyjmowac wszystkie na klate ale ja tego nie znosze. Nie znosze bezsensownej agresjii i najezdzania kogos. Ale jesli ktos juz na ciebie najezdza - wytocz najwieksze dzialo i obelgi aby nie szargac wiecej nerwow. Ciekawi mnie twoj stoicki spokoj. Jak mam zareagowac na wyzwiska w internecie? Na zywo moze i bym wstal na takie odzywki i nakopal do ryja ale tu nie moge nic zrobic oprocz pisania. A ze brakuje funkcji "zglos do usuniecia" a moderatorzy zbijaja baki (tak - obijacie sie i czasem pol roku trzeba czekac na dodanie jakiejs ciekawostki)... Chyba za bardzo sie wczules w "Equilibrium" jesli myslisz, ze kazdy bedzie kulturalny i grzeczny w internecie. Gowno cie to obchodzi co ja pisze i pocaluj mnie w dupe mlokosie. Nie znasz sie na filmach to tu nie przychodz polglowku.

Cisse

ught....i znowu nowa kłutnia... ja już myślałam, ze jest już koniec tych nizbyt przyjaznych zdań, a tu widze i patrze... no nie :)
a co do osoby która już tuż nade mną to się zgadzam w sprawie administratorów... naprawdę są bardzo szybcy... :)... pozdrawiam i macham :)