PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=732561}

Kurt Cobain: Życie bez cenzury

Cobain: Montage of Heck
2015
7,5 11 tys. ocen
7,5 10 1 10779
7,1 13 krytyków
Kurt Cobain: Życie bez cenzury
powrót do forum filmu Kurt Cobain: Życie bez cenzury

Z jednej strony Kurt był ćpunem, który był nieźle zakręcony. Z drugiej był osobą, nagrywającą mega hitowe płyty. Ciężko mi go ocenić. Bardzo specyficzny człowiek. We wszystkim co robił, wydawał się być taki inny niż wszyscy. Pomimo tego wszystkiego, potrafił zgromadzić ludzi obok siebie. Na jego koncerty chodziły tłumy, a on sam cieszył się wielką popularnością wśród płci pięknej. Jeszcze te jego słowa, gdzie wspominał, że po zostaniu gwiazdą rocka, odbierze sobie życie.... Dlaczego Cobain miał takie podejście do życia? Z tego co wiemy los nie był dla niego przychylny, ale nie jeden miał ogrzej. Rozwód rodziców to jeszcze nie powód by się tak zachowywać. Cóż, tak jak wspomniałem wcześniej, bardzo specyficzny a zarazem wielki człowiek. O jego wielkości świadczy fakt, że do dziś sporo się o nim mówi. Kurt miał coś w sobie, jakiś pierwiastek wyjątkowości, wyróżniający go na tle innych. Tyle zachwytów nad samobójcą,który był uzależniony od heroiny. Niesamowite.

zizej1

„Ciężko mi go ocenić”
A kim jesteś żeby to robić? Nie wiesz do końca czego doświadczył w młodości i jak wrażliwy był.