jest milion razy ladniejsza od prawidzwej Warris:).Nie wiem jakim cudem zostala modelka, ale w sumie fajnie i dobrze ze sie jej udalo :).Film bardzo fajny.Polecam.Napewno warty obejrzenia
wiem ile ma lat:).Chodzilo mi o to ze nawet jak byla mlodsza nie byla taka piekna.A ta aktorka jest sliczna:D
ja nie mogłam zbyt wielu zdjęć znaleźć z lat młodości warris.
na pewno brzydka nie jest a w tamtych czasach czarne kobiety i tak nie były
popularne w świecie showbiznesu.
są inne.
nawet murzynki sa ladne i nie chodzi wcale o to ze sa inne.Wkurza mnie takie podejscie.Jak ktos skrytykuje czarna dziewczyne bo naprawde jest np brzydka ale inne murzynki sa ladne to z miejsca rasista :D.eh ale dziwni sa ludzie
A ja uważam, że Liya Kebede do pięt waris nie dorasta.
we wszystkim bynajmniej oczywiście to tylko moje zdanie.
co do filmu ja nie polecam. polecam książke, odniosłam wrażenie, że film miał się tylko sprzedać. problem obrzezania dobrze został ukazany, ale cała reszta nie była dla mnie zbyt miła do oglądania.
Liya Kebede owszem trzeba przyznać pięknie akcentowała tą nieAMERYKAŃSKOŚĆ waris, aczkolwiek była sztywna jakby ktoś jej kij włożył nie powiem gdzie i nie widzę w niej potencjału aktorki.
druga sprawa waris jest silniejsza niżeli liya i jakoś nie widzę w tej drugiej potencjału prócz obnażania swojego ciała na rozbieranych sesjach.
a waris dla mnie jest o wiele piękniejsza za czasów młodości. ja na komputerze mam jej setki zdjęć..
nie wiem czy ktoś widział sesję zdjęciową z jej dziewiątego miesiąca ciąży ja uważam, że waris jest klasą samą w sobie i to co pokazała na tych zdjęciach jest po prostu piękne.
Najwyraźniej mamy inny wymiar piękna..
Bo mi na to, że kobieta jest piękna nie składa się jak widać tylko uroda :)
jak mozesz oceniac piekno na podstwaie jej wnetrza jak nawet jej nie znasz:D.troche to dziwne.Wiesz tylko tyle o niej co napisala w ksiazce i moze z jej wywiadow jedynie.
Ja ocenilam wyglad jej ale nie uwazam ze przez to jest malo wartosciowa albo cos.Nic z tych rzeczy :).
Można. Poza tym znam życie Waris na wylot bo jest moim życiowym autorytetem poza tym kontaktowałam się e-mailowo z kilkoma osobami, które poznały Waris gdy była w Polsce.
Poza tym dla mnie piękno ma taką wartość a nie tylko fizyczną.
Jak już wcześniej wspomniałam...
Plus oczywiście wywiady, książki, zdjęcia, fundacja, konferencje ONZ.
Poza tym Waris nie trzeba znać , żeby wiedzieć ile ma siły w sobie bo wystarczy zobaczyć jedno z przemówień dla ONZ-u i mówi nam to wszystko. U aktorki grającej w tym filmie jakoś tego nie dostrzegłam mimo tego, że próbowałam wielokrotnie.
Dla mnie ona nie ma tego czegoś i już.
ale sie rozpisalas.Dobrze ze jest Twoim autorytetem Warris.Nie wiem po co mi to wszystko piszesz.Zwlaszcza ze napisalam ze ocenilam jej wyglad zewnetrzny tylko a nia ja jako osobe.
...mnie obchodzi wiec skoncz juz serie bezsensownych postow ! Pytanie do Autentycznej nie czytalam ksiazki niestety jestem swiezo po "seansie" powiedz mi co z Haroldem odegrał jakas wieksza role w jej zyciu ?
zabawne ze pod swoim tematem zabraniasz mi pisac tego co mi sie podoba :).Ale ok gadajcie sobie tutaj o Warris jak chcecie;).Pozdro i nie denerwuj sie tak dziewczyno
Jak dla mnie Warris ładniejsza
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39874000/jpg/_39874052_waris203300.jpg
Wybacz, że tak późno :)
Harold oczywiście odegrał bardzo ważną rolę w życiu Waris ponieważ był jej mężem i ojcem jej dziecka.
W książce to wyglądało tak, że oni poznali się w tym klubie, ale ona od razu powiedziała mu że jest modelką i generalnie się spotykali..
I właśnie była taka dosyć zabawna sytuacja, że Waris na jednym ze spotkań powiedziała do niego coś w stylu chciałabym mieć z tobą dziecko no i facet się speszył i przestał do niej dzwonić i w ogóle, ale ona później zadzwoniła a on jej powiedział, że trochę się tym speszył w każdym razie wzięli ślub itd.. no ale ostatnio czytałam, że się rozwiodła bo po prostu przestali się dogadywać... :) Jej syn ma obecnie 18 lat ;D