Pewnie jesteś człowiekiem młodym, bez tobołka problemów na garbie. Zapewne też jeździsz dwuletnim beżowym BMW, rodzice są przy forsie, kieszonkowe co miesiąc dostaniesz i nie rozumiesz problemów innych ludzi. Film nie wpadł w Twój gust, przez co nie powinieneś komentować w ten sposób. Ocena mówi sama za siebie.
Może coś zrozumiesz z filmu jak będziesz miał gimnazjum za sobą.
niestety nie trafiłeś, nie jeżdzę beżowem bmw a rodzice nie są przy kasie, mam 22 lata jakbyś chciał wiedzieć więc gimnazjum mam już 7 lat za sobą ;> a od tego są fora aby się wypowiadać,aby wyrażać swoje opinie ;>
"nie polecam, najnudniejszy polski film jaki widziałem. żenada"
Nie polecać możesz, nawet chyba masz się za jakiś autorytet, skoro nowy wątek założyłeś aby wyrazić 8 słów :) Szkoda, że 10tys, ludzi, którzy ocenili ten film, nie założyli podobnych wątków. W gruncie rzeczy nic ciekawego się nie dowiedzieliśmy, żadnej ciekawostki, recenzji, porządnego uzasadnienia, nic. Ale spamować trzeba :)
No i to gimbazowate słowo "żenada".
czyli jak masz 22 lata to daję Ci jeszcze ze 22 lata nim pojmiesz jak dobry jest to film. Ale nie martw się: 22 lata w skali kosmosu to niewiele..
jak czegoś nie rozumiesz to poprostu się za to nie bierz i nie wystawiaj pochopnej oceny bo to jest dopiero ''żenada''...
jak sie komuś film nie podoba to chyba ma prawo go ocenić i obnażyć swoją opinie, nie? ja tam sie zawiodłem, były to dla mnie 2 godziny nudy, spodziewałem się czegoś ambitnego, zresztą po seansie w kinie większość osób miała takie uwagi jak ja, więc dziwi mnie to że na tym forum tak wszyscy się zachwycają tym filmem... ludzie spali na tym
''nie?'' nie. ''spodziewałem się czegoś ambitnego'' . polecam jeszcze raz ''Adrealine''. ''po seansie w kinie większość osób miała takie uwagi jak ja'' - pewnie poleciałeś jak oni. pozdrawiam.
uwielbiam ludzi, ktorzy nie mając argumentów mowią/piszą "inni też tak uważają", "większość osób miała takie uwagi jak ja" ..
Drogi kolego Schackoo, jest to film wielowymiarowy i głęboki. Z całą pewnością wymknął Ci się z Twej kategori rozumowania. Więc określenie czy też zrozumienie
jego przekazu.jest dla Ciebie niemożliwe. Kolega Don7196 napisał, iż przyczyną tego może być Twój wiek. Otóż z Twojej trzeciej wypowiedzi stanowczo stwierdzam,
że w Twoim przypadku, wiek nie ma tu nic do żeczy !
Niestety film psychologiczny ma to do siebie, że skłania widza do głębokich analiz ! To nie jest kino akcji, siła tego gatunku opiera się na aktorach, dialogach,
mimice twarzy, gestykulacji, etc. Lecz to wszystko jest Ci obce i z tąd ta nuda. Proponuje kino familije, lub filmy w stylu Rambo, które z całą pewnością dostarczą
Ci odpowiednią porcję wrażeń i rozrywki.
pozdrawiam