7,1 28 tys. ocen
7,1 10 1 28172
6,9 24 krytyków
Lęk wysokości
powrót do forum filmu Lęk wysokości

Nuda, nuda, nuda, a do tego absurdy typu wypis pacjenta zamkniętego oddziału psychiatrycznego na własne życzenie. Szkoda czasu na takie badziewie.

ocenił(a) film na 7
sendspam

Kochany, jeśli dla ciebie "wypis pacjenta zamkniętego oddziału psychiatrycznego na własne życzenie" to absurd, to ty jeszcze mało wiesz o życiu...Na twoje szczęście...

ocenił(a) film na 8
sendspam

Nie lubię ludzi , ktorzy po 38 minutach zabierają sie za ocenę filmu , w dodatku używając słów tak mocnych jak "badziewie".

jaimetout

>Nie lubię ludzi , ktorzy po 38 minutach zabierają sie za ocenę filmu
Rozumiem, że lubisz ludzi, którzy oceniają film po 39 minutach.
Buahahaha!

ocenił(a) film na 8
sendspam

He he. Dotyczyło to konkretnie Twojej wypowiedzi, tj. " Wytrzymałem 38 minut", naprawdę muszę to tłumaczyć ?

sendspam

bez urazy ale jesteś idiotą wpierw obejrz cały film a nie kilka minut i już oceniasz jako całość bo ręce mi opadają...

ocenił(a) film na 10
sendspam

No niestety ale potwierdzam wpis teeanki. Raczej się nie zetknąłeś z absurdami życia. Nie zetknąłeś się z osobą chorą psychicznie. I raczej nie byłeś w sytuacji gdy starasz się o przyjazd pogotowia, bo chora grozi samobójstwem, a dyspozytor twierdzi, że rozmawiał z tą osobą i ona mówi że absolutnie nie chce się zabić, że to syn sobie wymyślił. Zwłaszcza jeśli starasz się o przymusowe leczenie takiej osoby, która fakt nie wyrzuca przez okno telewizorów, nie podpala wycieraczek, ale generalnie terroryzuje swoimi schizami i urojeniami życie najbliższych osób, i słyszysz komentarz sędziny, dokładnie taki jak w filmie "dopóki nie zrobi sobie lub komuś krzywdy nie ma podstaw"....
Nie żyłeś pod jednym dachem z chorą psychicznie matką i siostrą przez dwadzieścia parę lat. I nie wiesz czym to się je. Więc nie wygłaszaj proszę ex cathedra takich sądów.
Bo film jest prawdziwy do bólu. Mojego bólu. I jest o moim życiu. I wielu innych ludzi którzy muszą się borykać z

e_mjot

Nic nie wiesz o mnie, ani o tym czego w życiu doświadczyłem ja czy też ktoś mi znajomy lub z mej rodziny, więc daruj sobie tego rodzaju komentarze pod moim adresem, a poza tym ze szpitala psychiatrycznego o zamkniętym rygorze pacjent nie może sam się wypisać. Decydyją o tym lekarze ewentualnie sąd na podstawie opinii lekarskiej.

ocenił(a) film na 10
sendspam

sorry ale czy ja Cię obraziłem w tym wpisie? Nie. Więc w czym problem?

ocenił(a) film na 10
sendspam

Nie ma w filmie informacji, że ojciec został umieszczony w szpitalu decyzją sądu. Więc sąd nic nie ma do tej sytuacji. Bo "dopóki nie zrobi krzywdy sobie lub komuś"....

ocenił(a) film na 8
sendspam

orgazm o tym czy jest dorby czy zły równiez oceniasz przed wytryskiem ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
maciekb80

ahahahhahahaha fajny komentarz, polecam wziąć sobie do serca autorowi tematu, a poza tym z każdego oddziału, również psychiatrycznego, o ile nie jesteśmy tam umieszczeni decyzją sądu lub jesli nie jesteśmy ubezwłasnowolnieni, możemy się wypisać na żądanie, oddziały o "zamkniętym rygorze" (o ile w ogóle istnieje taki termin) sa dla przestępców, dla pacjentów są oddziały całodobowe lub dzienne, wszystko w tym temacie