Mam do wszystkich prośbę bo większość pisze że to gniot itp więc proszę mądrale podajcie mi tytuł filmu gdzie akcja dzieje się TYLKO w metrze (tak jak w Creep) i gania tam głównego bohatera jakiś stwór?? I zaznaczam że ja nie chcę tytułu filmu gdzie 5 min akcji dzieje się w metrze tylko cały film jak w przypadku tego "gniota" :P Ciekaw jestem czy ktoś będzie w stanie mi odpowiedzieć czy też po prostu pisze głupoty o tym filmie:)Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam:)
A tak jeszcze z ciekawości spytam. Jakie oglądałeś filmy, z tych co wymieniłam, A??
Z tych co wymieniłaś to :
W mroku zła 7/10
Mroczne szczątki 6/10
Śmiertelna gorączka 5/10
Wzgórza mają oczy 1 2 1 to 8/10 a 2 to 10/10
Statek widmo kiedyś bym dał 9/10 a teraz to 8/10
Smakosz [ jako tako] 1 to 8/10 a 2 to 8/10
Martwa cisza 8/10
Madhouse 7/10
Droga bez powrotu 7/10
Van Helsing [ ale to nie horror ] 9/10
Dracula 2000 5/10
Plaga [Reaping] 4/10
Oszukać przeznaczenie 1 2 3 wszystkie naciągane ale fajne :) 8/10
Piła 3,4 krwawe ale to przecież tylko stupid american horror 9/10
Amityville 10/10
A tam na drugiej stronie jeszcze coś pisałam :P A co powiesz o komediach? Jakież to lubisz?
Komedie też lubię szczególnie takie głupie typu : "Straszny film 1,2,3,4" , "Wielkie Kino" , "Naga Broń" , "Hot Shots 1, 2" , "Strzelając śmiechem 1" ( szkoda że na okładce filmu VHS było napisane "obejrzyj zanim nakręcą drugą część" ale po dziś dzień nie nakręcili:( ), z Adamem Sandlerem wszystkie (zwłaszcza "Click"), Boski Żigolo w Europie, no i jeszcze wiele innych:)
Tak komedie z Adamem Sandlerem są cool. Ja filmów z takiego typu lubię o wiele więcej. ;].
Dzisiaj miałam pogrzeb pradziadka :(((((
Ściągasz filmy z netu, czy kupujesz?
___
I tak propos jak tu piszemy to ile masz lat? [zwykła ciekawość]
Bardzo mi przykro z powodu śmierci twojego pradziadka ale masz szczęście że miałaś pradziadka bo ja to miałem tylko babcie i dziadków miałem bo już nie żyją :( Ja mam 23 lata jak tu piszemy :P A ty??
Ouu. Pewnie jak CI powiem, to nie zechcesz więcej na forum się udzielać :P 15 ;]. Mam jeszcze prababcię. Ogólnie to w wieku około 7 lat miałam pra...ze wszystkich stron. Mamy i taty.
No co ty nie zniżę się do poziomu tych ludzi co na mnie tak tu najechali :) Masz 15 lat ok ja też tyle miałem :P A skąd jesteś??
Hm, większość ludzi nie szanuje czyjegoś zdania. Ja jednak do takich nie należę, ty raczej też nie.
Większość ludzi naprawdę nie uznaje że ktoś inny ma swoje zdanie ... no chyba że ludzie którzy sugerują się opiniami swoich znajomych i nie myślą za siebie tylko uważają to co ich "guru" koledzy powiedzą że jest to "cool" i trzeba to lubić :/Ja jestem z Warszawy i mam na imię Maciek :) A ty jak masz na imię?? :P To filmweb randkowy się zrobił hahahaha :P
Hehe, co za określenie. Patrycja jestem :). U nas w szkole jest taka mała grupka zołz vel plastik, które co powiedzą każdy ma się słuchać. Ja tam na nie gwiżdżę, bo mnie nie obchodzą. Ja mam swoje zdanie i tylko jego pilnuje. A co studiujesz? Ja zamierzam iść na architekutrę. :)
Droga Patrycjo napisz mi na maila maciekkosciej@tlen.pl to podam ci nr gg i tam popiszemy o tych punktach mojej i twojej kariery :P
No nic pytanie znasz, to możesz napisać devilla_lejdis@o2.pl tam podasz mi gygy.
Uahahahahahaha, kościej, człowieku, to ty sprowokowałeś większość ludzi pisząc o tym jaki to "Reqiuem fot a dream" jest nudny i głupi. Proste że każdy ma swój gust, ale właśnie ten gust uraziłeś u ludzi którzy uważają "Reqiuem..." za film dojrzały i inteligentny. Nagle zaczynasz robić z siebie ofiare że wszyscy jadą po Tobie i po lęku, kiedy sam najeżdżasz na czyjeś gusta. Nie chcę się spinać, jestem za dojrzały na to, ale przemyśl to co Ci napisałem. Poza tym nie wyzywa się innych od debili, bo w ten sposób pokazujesz jaki to Ty jesteś "inteligentny", hahaha. To wszystko co chciałem rzec. Pozdrawiam :)
Poza tym proponuję zakończyć już tą rozmowę, nie ma sensu się kłócić o jakieś bzdety, bądźmy poważni. Według Ciebie lepszy jest "Lęk", według mnie "Lęk" nie równa się z "Reqiuem for a dream" i tyle w tym temacie. Aha, jeszcze odpowiem na Twoje pytanie co do filmów dziejących sie w metrze. Więc tak, nie znam tego typu filmów poza "Lękiem". Może pomysł i był fajny, ale gorzej z wykonaniem, ogólnie to daje 4/10. Ale to tylko moje zdanie i nie czepiajmy się już szczegółów. Pozdrawiam.
Ja nigdy nie powiedziałem że "Lęk" jest lepszy od "Requiem for Dream" ( fot hahahaha), dlatego radzę wam "debile" dokładnie czytać co ktoś napisał w swoich postach a potem kogoś osądzać!!!!! Ale ok nie kłóćmy się, szkoda tylko że wy "mądrzy" ludzie nie uznajecie że ktoś inny ma swoje zdanie, powiem tylko tyle że już wygrałem z wami wszystkimi :) Pozdrawiam i kto się odezwie po moim poście to debil :P hahaha
może jestem tępa i należe do tych debili ale przytoczę twoją wypowiedź
Nie wiadomo do kogo kierujesz pytanie (ale to już norma wśród "specjalistów na filmwebie) jednak jak do mnie to odpowiem ci że TAK, TAK, ......TAK motyw metra podwyższa jakość tego filmu:)Nie jest to tak nudne i głupie jak "Requiem dla Snu":)
po prostu
Debilizm trzeba zwalczać debilizmem :)Ja tylko napisałem JAKIE DLA MNIE jest Requiem a nie że "Lęk jest lepszy od Requiem" , radzę trochę się pouczyć bo jesteście wszyscy tępi!!!!! Wygrałem :)
No napisanie że "Lęk" nie jest tak głupi i nudny jak "Reqiem..." to to samo co uznanie "Lęku" za lepszy film. Ja proponuję udać się do psychologa lub nie pisać w ogóle. Jednak jesteś człowieku żałosny.
Mozecie mi wyjasnic dlaczego ten gosciu stal sie takim stworkiem i dlaczego staral sie byc panem chirurgiem?? ogladalem ten film w Tunezji a ze nie znam arabskiego to niektore rzeczy moglem przeoczyc...;] z gory dzieki