PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241967
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Pomieszanie rzeczywistości z fantazją, świata realnego z magią. To coś, co inteligentny widz lubi. Coś, czym nie da się pogardzić. Żal tylko ściska, jak mało jest tak naprawdę filmów dla inteligentnego widza.

ocenił(a) film na 10
deus_ridens

niewiem czy jestem 'inteligentnym widzem' ale film mnie naprawdę poruszył. z pewnoscią należy się 10/10. przepiękna opowieść.

ocenił(a) film na 10
deus_ridens

To jest najlepszy film jaki w zyciu widziałam!
Jego głębia nie ma dna *_________*
Aż się łezka w oku kręci...

Belunar

dokładnie tak jak piszesz nic dodać nic ujać

deus_ridens

Film jest wspaniały ... to prawda - jak mało jest takich filmów. Jeden z lepszych jakie udało mi się obejrzeć
10/10

ocenił(a) film na 10
deus_ridens

Super film!!!Uwielbiam takie filmy.10/10

użytkownik usunięty
deus_ridens

Byłem na tym filmie z koleżankami (maraton w multikinie "Labirynt Fauna" i "Sierociniec"), ja już obejrzałem ten film z 10 razy, ode pierwszy raz i długo o nim gadały, nie mogły wyjść z podziwu. Przez ten film zacząłem interesować się twórczością del Toro ;)

j podobnie ;) film mi się podobał jest możliwość że jestem inteligentnym widzem chociaż mam 13 lat ;pp moim zdaniem film był świetny. do tej pory oglądam go z podziwem choć widziałam go może 50 razy ;P ;)

ocenił(a) film na 9
deus_ridens

9/10 jeden z lepszych filmów jakie ostatnio obejrzałem :D

ocenił(a) film na 9
deus_ridens

Ja uwielbiam ten film... wspaniała baśń... a najbardziej podobało mi się to że nie był to wcale słodziutki film, wróżki nie były pięknymi stworzeniami tak jak to jest zazwyczaj w filmach o magii, Faun też nie był piękną postacią rodem z "Opowieści z Narnii" (ale ja i tak lubię OzN! (: ), ale mimo wszystko to było cudowne i piękne! wiem to bez sensu trochę, no ale takie są moje odczucia. Film był... ech... nie da się tego wyrazić słowami... naturalnie 10/10, chyba najlepszy film jaki w moim jak na razie krótkim życiu widziałam!

Mala_Lady_Punk

dla mnie też jeden z najlepszych. w wolnej chwili obejrzę Sierociniec, ciekawe czy jest tak samo świetny :)