PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241964
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Czytają coraz to nowsze opinie zachwalające ten film dziś postanowiłem obejrzeć go drugi raz w nadziei, że mi się spodoba i znajdę w nim coś czego nie dostrzegłem oglądając po raz pierwszy jakiś rok temu. Niestety po raz kolejny się zawiodłem choć moja ocena i tak została zwiększona z 4/10 na 6/10 :). Dla mnie ten film jest najzwyczajniej nudny, pomimo godzin popołudniowych i przespaniu spokojnie całej nocy parę razy ratowałem się przed zaśnięciem :D
Wiem, że zaraz znajdą się tu wielcy koneserzy i obrońcy tego dzieła i zaczną mi tłumaczyć jaki to ten film jest piękny, że ja go nie rozumiałem etc. Rozumiem, że komuś może się podobać, ale ja wyrażam swoje własne zdanie i jestem tym filmem rozczarowany, znajomym nie polecę :) 6/10
Pozdrawiam

Bartek90

Zapomniałem dodać, że jak na film, który za bardzo mnie nie zachwycił 6/10 jest naprawdę wysoką oceną przyznaną głównie za zdjęcia i w szczególności za scenę gdy więziony jąkała miał policzyć do trzech i w zamian dostać wolność. Dla mnie świetna :)

Bartek90

"Wiem, że zaraz znajdą się tu wielcy koneserzy i obrońcy tego dzieła i zaczną mi tłumaczyć jaki to ten film jest piękny, że ja go nie rozumiałem etc. Rozumiem, że komuś może się podobać, ale ja wyrażam swoje własne zdanie i jestem tym filmem rozczarowany, znajomym nie polecę :) 6/10"
No oka, oka, ale uspokój się już.

MR_ciachciach

Ależ ja jestem spokojny, ale dziękuje, że troszczysz się o moje nerwy :P

Bartek90

Ja się o wszystkich troszę :P