PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241972
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Po wypowiedziach na filmwebie na temat labiryntu stwierdzam, że większość z was to kompletni idioci pozbawieni jakichkolwiek uczuć... napisałbym masę przekleństw i wyzwisk pod adresem tych co nie zrozumieli filmu ale to i tak nic nie zmieni, sad but true

lukasas_2

Potwierdzam! Film jest arcydziełem zmusza widza do myślenia zadaje pytania na które należy odpowiedzieć samemu (ale niestety wiele osób myśli że to błędy w scenariuszu)! Jak już ktoś napisał "jest to hołd złożony potędze wyobraźni" Widać że wiele osób... tego daru nie posiada!!!

ocenił(a) film na 8
mumin666_2

Podpisuję się dwoma rękami!!!!!! 10/10

ocenił(a) film na 10
lukasas_2

spokojnie.... nikt nie rozumie filmów odbiegającycyh od tych kryminalno-sensacyjnych gówień przekazujących jedynie to, że ... no własnie co? Nic.
Teraz sie tylko taki szmelc ogląda. Labirynt to przepiekny film, jedyny w swoim rodzaju, tajemniczy, inne niz wszystkie. Ale my jestesmy prostym spoleczenstwem zeby odbiec od ogladanych codziennie gowien i spojrzec na cos innego.

ocenił(a) film na 10
Merselle

chołd złożony potędze wyobraźni...jak to pięknie powiedziane i trafnie!
Gdy pierwszy raz oglądałem ten film jeszcze dlugo po zakończeniu nie mogłem przestać myśleć na jego temat.oszałamiający wizualnie...jeden z moich ulubionych.

lukasas_2

Ja również uważam, że to bardzo dobry film, ale niestety jak na mnie zabardzo krwawy. Przez to jednak bardziej zauważamy i doceniamy ten drugi,wymyślony świat, który o wiele bardziej mi zaimponował. Całość jednak oceniam pozytywnie i myślę, że jeśli nawet komuś się bardzo nie podoba to nie powinno się tak go krytykować jeśli zdobył Oscara, czyli jednka to nie byle co.

lukasas_2

Ja również uważam że ten film jest arcydziełem ! Może i krwawy ale jakoś nie przeszkadzało mi to oczywiście 10/10 .

ocenił(a) film na 10
lukasas_2

Cudowny, ale czy krwawy, to mogłabym się sprzeczać.