PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241972
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Najlepszy film 2007 roku.

użytkownik usunięty

Jak dla mnie bezkonkurencyjny. Del Toro, który jest w tym filmie wszystkim co możliwe pokazał, że jest wybitnym reżyserem. Sam pomysł wyjściowy, dalej - scenariusz, aktorstwo, muzyka, klimat, groza, emocje... Ode mnie 10/10.

ocenił(a) film na 10

Zgadzam się z tobą w 100%!! Osobiście uważam że film ten jest arcydziełem zarówno pod względem technicznym jak i artystycznym. Również jak dla mnie najlepszy film roku. Bez konkurencyjny. To naprawdę wspaniała i urzekająca historia. Gorąco polecam.

kamul

Zgadzam się z Wami.
Film jest chyba najlepszym,
jaki oglądalam.
A poziom wizualny jest zachwycający.
Arcydzielo

ocenił(a) film na 10

Obejrzałem w kinie i zakupiłem od razu bilet na następny dzień.Taki film zdarza się raz na kilka lat.

ocenił(a) film na 10

W zupełności się zgadzam. ecz u mnie zajmuje pierwsze miejsce tuż obok Mostu tu Terrabithi

de acuerdo! :)
widziałam na camerimage, zachwyciły mnie zwłaszcza zdjęcia, ale i historia i jej niezwykłe bo dwa zakończenia i atmosfera jaką stwarza. dla mnie film genialny!

ocenił(a) film na 9

Film świetny aczkolwiek bez przesady. Ma też swoje wady. Postacie są zbyt czarne lub zbyt białe. Brakuje szarości... Ktoś powie, że tak odbierają oczy dziecka - ok z tym, że można było od czasu do czasu zamrugać do widza. Ponieważ tego nie zrobiono daję tylko 9/10