PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241964
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Spodziewalem sie czegos innego a wojna nie pasuje do fantastyki takze sa dwa filmy kture opowiadaja o czym innym i jestem zawiedziony ocena za wojenny 8 za fantastyke 7

azaulgrana1889

Czegoś takiego to ja w życiu nie słyszałem.

MR_ciachciach

To nie jest film wojenny- ta historia też jest fantastyką, a to z prostej przyczyny- nie ma nic wspólnego z faktami historycznymi.

Miss_Macabra

O KURWA! A myślałem, że nic mnie już nie zaskoczy!

azaulgrana1889

akurat w tym filmie wojna doskonale pasuje do fanatstyki, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale właśnie pod wpływem tej wojny Ofelia stwarza sobie swój własny świat, który tak naprawde niewiele się rózni od tego realnego

ocenił(a) film na 9
azaulgrana1889

Labirynt fauna to film, który posiada w sobie magię, jednocześnie piękną i brutalną. Człowiek w czasie wojny chce uciec i zagłębia się w świat swojej wyobraźni. Jesteś zbyt ograniczony, mój drogi. Dzielisz wszystko na kategorie i odbierasz dosłownie wszystko co zobaczysz i usłyszysz. Nie potrafisz dostrzec szczegółów, które są najważniejsze. Moja rada: może jednak oglądaj seriale typu ,,Moda na sukces", chociaż nie...To przecież zbyt skomplikowane...Myślę, że ,,High School Musical" będzie dla Ciebie najlepsze...A...i wyleciałoby mi z głowy: nie pisze się: kture tylko które...:P