PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241975
7,5 62 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

szukam po Media Marktach, Saturnach i nigdzie nie moge znalezc. Na portalach tez nie ma zadnej wzmianki o jakimkolwiek wydaniu dvd;/ a ten film mnie tak zachwycil, ze dam nawet te 6 dych zamiast zzynac z neta.

bylbym wdzieczny za jakakolwiek informacje na ten temat.

berik04

Ja też na razie niestety nie doszukałem się tego filmu w żadnych zapowiedziach na DVD.U nas niestety to długo trwa...

AIR23

spokojnie, już niedługo :) dystrybutorem z tego co wiem jest kino świat. jeśli nie wychodzi na dvd, to miejmy nadzieję że tylko dlatego, bo gromadzą dodatki (2 płytowe wydanie to byłoby coś, jak za granicą). napewno dam znać, jak tylko usłyszę jakąś wzmiankę odnośnie premiery na dvd :)

ocenił(a) film na 10
damian_freak

Obys mial racje. Czekam i czekam i sie doczekac nie moge. Od dluzszego czasu kusi mnie zeby obejrzec go ponownie poprzez alternatywne zrodla ale sie powstrzymuje. Puki co za to mam wrazenie ze ktos u gory stwierdzil ze nie jestem jeszcze gotowy na powtorne obejrzenie tego filmu.

damian_freak

Ok.Czekam cierpliwie i mam nadzieję,że to będzie właśnie 2-płytówka!

ocenił(a) film na 8
berik04

Bo moze jeszcze nie wyszedł? cooo? to oczywiste

ocenił(a) film na 9
Jules_

niestety, we wrzesniowych zapowiedziach Kina Świat niema tej pozycji - wiec ciezko powiedziec, kiedy film ukaze sie u nas na DVD....

Jak tylko otrzymam jakies informacjie, znajdziecie ja na www.projektdvd.pl

Zapraszam.

ocenił(a) film na 8
berik04

jak chcesz to tu mozesz obejrzec labirynt: http://www.tv-links.co.uk/listings/4/4595

ocenił(a) film na 10
berik04

"Labirynt fauna" można kupić w przedsprzedaży na Allegro :)