PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241975
7,5 62 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

moja chistoria: zobaczyłam ulotka filmy 'labirynt fauna'' o fajnie każdy go poleca to może i fajny !!!! na ulotce pisało 3nominajce do oskarów czy 3 oskary ?? coś w tym stylu pisało też piękna baśń !!! no to jak piękna to idziemy ,...
i życiłam hasło w domu :kto idzie na labirynt fauna
tata chciał ze mną iść a mam nie mogła : dobra idę z tatą do kina napoczątku było fajnie ale potem siedzieliśmy w fotelach i niewiedzieliśmy czy poszliśmy na dobry film bo na ekranie cały czas leciał film o partyzantach i było dużo rozlefu krwi a o faunie nic... ale nie sal niepomyliliśmy !!!! --DOBŻE , ŻE MAMA NIE POSZŁA!! bo mi by cały czas oczy zasłaniała !!-wiecie jak to mama !? po filmie każdy płakał a my też płakaliśmy ale ze śmiechu - bo byliśmy w szoku !! i zadawaliśmy sobie pytanie !!

-CO TO BYŁO ???

UWAGA:
Z WŁASNYCH DOŚWIADCZEŃ OSTRZEGAM ODOBY PONIŻEJ WIEKU 11LAT ABY NIE SZŁY NA FILM!! --DLA ICH DOBRA

użytkownik usunięty
ZielonoOka__

Może zacznę od końca!

Po pierwsze.
Drogie dziecko, film ten dozwolony jest od lat 15 - słownie PIĘTNASTU - tak, więc, osoby młodsze nie powinny tego filmu oglądać.

Po drugie.
Gratuluje Ci ojca, który to jedenastolatkę zabiera na taki film. Następnym razem idźcie na "Wzgórza maja oczy".
A ja się zastanawiam skąd się biorą trolle w necie.

Po trzecie.
Załatw sobie jakiś edytor tekstu - to nie dyktando i dysleksja Cię nie usprawiedliwia.

I na koniec.
Szkoda, że nie poszła z wami twoja matka. Bo z twojej wypowiedzi wynika, iż jest bardziej odpowiedzialna i inteligentniejsza niż twój ojciec.

ocenił(a) film na 9

mamy tu doczynienia z typowym dzieckiem bravo

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

Następnym razem dostaniemy "ch"istorie pierwszej miesiączki :/

Wow, Mori!
Powalający tekst, wyrazy uznania.
A co do Ciebie Horsesko. Nie podobał mi sie ten film, ale "Partyzanci atakują"? No bez przesady.
P.S Popracuj nad ortografią.

ocenił(a) film na 10
ZielonoOka__

Dear - sa bardziej przerażające rzeczy na świecie niż Labirynt. Zalicza się do nich Twoja znajomość ortografi. Labirynt Fauna to baśń ale baśń dla dorosłych, dla osób grubo powyżej jedenatu lat, ot co. Twojemu ojcu gratuluję wybioru filmu, następnym razem radziłabym sprawdzić na co idziecie. I nie przesadzaj z tym, że głównym wątkiem filmu są działania partyzantów...