PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241978
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Zakonczenie do bani!!! tylko dla ludzi co nie mają czego obejrzeć polecam ten film.To bylo tak jak by ta dziewczynka uciekła z wariatkowa i w głowie sie jej walneło i zgineła nie miejąc powodu a wszystko to była jej wyobraźnia to jak historia tego dziecka co skoczylo z dość wysokiego piętra pisząc "Pikaczu mnie wzywał".Za tych kilka ciekawych wątków daje 5

ocenił(a) film na 10
riddick911

lol, DNO? ty chyba żartujesz ? Widać nie dojrzałeś do tego typu filmów i tematyka przekracza twoje możliwości intelektualne. Ofelia odwolując się do swojej baśniowej wyobrazni uciekała od przerażającej codzienności. To tylko dziecko, które nie potrafilo zrozumieć istoty wojny i przemocy. Niezbyt inteligentne są te twoje wypowiedzi, jak widać szkoda twojego czasu na ambitne kino. Najlepiej obejrzyj sobie Słoneczny patrol to napewno zrozumiesz... Film zdecydowane 10/10 najlepszy film roku... a napewno jeden z ...

ocenił(a) film na 9
riddick911

chyba więc nie zrozumiałeś/as tego filmu.

Według mnie zakończenie jest w porządku, dla mnie wiele wyjaśnia. No bo co? Naprawdę myślałeś/aś że to się dzieje naprawdę? Dziecięca wyobraźnia jest zaskakująca, może nieco przesadzili. Właściwie trudno wyczuc kiedy jesteśmy w świecie jej wyobraźni...a kiedy w normalnej, brutalnej rzeczywistości. Np. z tą żabą. Cóż....film mi się podobał, nawet bardzo. Dałam mu 10 ze względu na pierwsze wrażenie. Po obejrzeniu filmu stwierdziłam że jest to arcydzieło, potem naszedł czas na przemyślenia, refleksje. Teraz mogłabym dac 9. Chociaż... czy ja wiem, dla mnie film jest genialny. Na pewno warty obejrzenia.