Nie dziwię się że nie podobał ci się ten film, skoro w twoich ulubionych filmach masz sam chłam (no może za wyjątkiem 2 tytułów)!!! Zacznij myśleć głową a nie cyckami dziewczyno!!!
Jasne Moda na Sukces to jest to!!!!!!!!!!! super tasiemiec ehh.. szkoda gadać dziewczyno.
No tak.. najpierw pomyślałam: zdjęcie cycków mówi samo za siebie. Potem toczyłam wewnętrzną walkę: każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, nie lubić niekórych filmów... ja też się czasem wyłamuję...
Ostatecznie jednak zwyciężyła moja ciemniejsza strona... kiedy zobaczyłam zdjęcia z Mody na Sukces :D
Mysle ze film jest troche za brutalny jak dla dzieci a sens mozna wychwycic jak sie ma troche wyobrazni (i wiedzy). Tak w ogole czy jest cos bardziej nudnego niz moda na sukces???
Moda na sukces to nic!! Ona tam mówi, że chciałaby wyjść za mąż za Giertycha!! I mieć taka przyjaciółkę jak Paris<lol2>..a twoje filmy i ulubione osoby!! Współczuję tym aktorom którzy są na prawdę nieżli i zanleżli się wśród Michałą i Marty Wiśniewskich;/
ludzie chyba nie sądzicie że mozna byc az tak głupim ?? :) to nedzna prowokacja cały tan jej profil :)
Marcysia RE5PECT za to ze Ci sie chcialo tak odpierdzielic swoj profil tylko pod prowokacje ;)
niestety mozna byc tak glupim... ja nigdy nie mam pewnosci, czy to co mi wydaje sie nie do pojecia jest prowokacja, czy ktos ma naprawde tak maly mozg... rozejrzyj sie wokol siebie: glupota jest wszechobecna (niestety...)
Jeśli to faktycznie prowokacja, to RESPECT się należy, jeśli jednak nie... No cóż zachowam to dla siebie...
to był film dla dzieci ?? szczególnie te kawałki jak Mercedes pocieła tego Niemca. bardzo wychowujące
FIlm dla dzieci?
Jasne, w sumie czemu nie, w końcu wszystkie dzieci w piaskownicy masakrują sobie twarze denkiem butelki po coca-coli ...
nudny?
No tak, skoro w modzie na sukces co chwila cos się dzieje, a akcja jest taka porywająca że jak pluną w 34568 odcinku na podloge, to ślina spadnie w 76955 ... oczywiście Labirynt wymięka ...
bezsensowny ...
... to jest Twoj post
Nie polecam ...
... bliższych kontaktów z tym pustostanem, na którego posta odpowiadam ^^,
dajcie spokuj. niepotrzebnie sie pompujecie. tez sobie moge isc i napisac ze skazani na shawshank to badziew i gowno. i tez 500 osob mnie zjedzie. szkoda czasu.
a co do mody na sukces to wara:D mam gust do filmow ale ten serial lubie. nie wiem czemu - po prostu. a profil cycatej to faktycznie swiadczy duzo. Maciej Zakoscielny - jak widze ta kiepska morde atakujaca mnie z kazdej reklamy i kazdego bilbordu swoim dennym spojrzeniem to az mi sie na wymioty zbiera. Co sie dzieje. Taki lalus ledwo od cycka mamy sie oderwal i to ma byc najseksowniejszy facet? modle sie za pokolenie tej mlodziezy...
Jak ktoś pisze, że to film "dla dzieci" to już dalej nie czytam, bo wiem, że głupoty.
Tak też zrobiłem w tym przypadku.
Pani gratulujemy gustu.