PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30687}

Lakier do włosów

Hairspray
1988
5,9 4,4 tys. ocen
5,9 10 1 4444
7,2 10 krytyków
Lakier do włosów
powrót do forum filmu Lakier do włosów

przeciętny musical, zastanawiam sie tylko czy moją opinię zmieniłoby to, gdybym obejrzała ten film "jak Bóg przykazał";) a nie w Internecie/.
wrażenia ogólnie : ok
podejrzewam, ze o "sławie" remake'u zadecydowała obsada, gdzie w oryginale słabo.

ocenił(a) film na 6
Briar_Charming

"jak Bóg przykazał"

Od tyłu?

ocenił(a) film na 7
Briar_Charming

Nie popadajmy w przesadę.
Film jest dobry.
Ja szczerze mówiąc, uśmiałam się na tym filmie i nie spodziewałam się, że obejrzę go do końca (gdyż wpadłam na niego całkiem przypadkiem, przeskakując z kanału na kanał).
Przyjemny film i mnie osobiście się spodobał :)
Greets!

ocenił(a) film na 9
Briar_Charming

Bardzo, ale to bardzo mi się podobał. Jak dla mnie świetna rozrywka, ideał na poprawę nastroju (choć nie obyło się też bez nudnawych momentów) [fakt, że dba o dobrą zabawę redukuje negatywne odczucie ;) ] Oprócz tego pozytywna muzyka, to zdecydowanie film napawający optymizmem. Również trafiłam na niego przypadkiem, ale to całe szczęście ! Za każdym razem, kiedy go oglądam bawi i rozśmiesza. To nie była jednorazowa przygoda - z pewnością do niego wrócę ;D

ocenił(a) film na 7
Briar_Charming

Jak zwykle obejrzałam dziś z przyjemnością:) I jak na mój gust obsada legendarna.
Debbie Harry! Ruth Brown! Divine!! I kilku innych muzyków. To nie są "sławni" aktorzy. To są ikony!