Po co? strata czasu i środków finansowych. N i e n a w i d z ę serii z laleczką Chucky. Nie chodzi tu o to, że to slasher, bo takich też oglądam sporo (lepszych i gorszych), ale ta seria mnie wyjątkowo odrzuca. Do tego jeszcze fabuła pisana przez szesnastolatka z adhd na lekach psychotropowych. Po prostu nie. Z horrorów "lalkowych" zdecydowanie Dead Silence.
I część była super. Pamiętam jak jako dziecko to oglądałem ;] film naprawde przerażał. Sequel o dziwo był tez udany, utrzymany w tym samym klimacie. Dalsze części sa juz nie potrzebne, po protu są zwykle gnioty bez pomysłu. Produkowane tylko dla $$$$.
spoko by było jestem za a nie lubie tych frajerów co niepotrzebnie piszą że nie potrzebnie robili 2 3 4 5 żygać się chce i boli mnie głowa od tych bezmózgowców
na polskim też Cię musiała głowa boleć, bo Twoja ortografia leży i kona. po za tym odmienne zdanie od Twojego nie oznacza, że ktoś jest bezmózgowcem. trochę poziom kultury Ci nie halo.
tak i ja chcę zeby tam grali method man i redman ;D takie mam zyczenie bo wtedy to bedzie zajebista komedia .
ja szczerze mowiac wole 4 i 5 czesc ale traktuje ją jako film na ktorym chce sie posmiac;)
Te niektóre teksty sa bardzo zabawane i ten smiech Chuck'iego normalnie nie mogli wybrac innego glosu .
Ja bardzo chętnie obejrzalaby jescze jedą część , ale szczerze to nie chce zeby robili z tego horror ja WOEL TEN FILM JAKO KOMEDIA . I jezeli zrezygnują z laki Tiffany to juz nie będzie to samo bo to jest super jak sie kłocą;) np.
-Jedzmy tam
-jasne , ja biore kierownce a ty pedaly . Jestesmy lalkami kretynką
-(placz)i co my teraz zrobiy
-zamknij się
-sam się zamknij
albo..
-Ladny mi facet , ktory nie jest naweet facetem kiedy potrzeba.Plastikowa erekcja
Chucky do tego chlopaaka z 4 czesci
-W nocy nie narzekala
Ja uwielbiam te laki ogladalam te częsci wiele wiele razy mam nadzieje ze powstanie 6 część.Juz nie mogę sie doczekac ak znow zobacze mojego ukochanego Chuckiego w akcjii ;)