PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
yossarian84

marcin co tam na forumku???

ocenił(a) film na 10
stonedfish

wejdź i se zobacz

ocenił(a) film na 8
Ronaldinho_07

Najgłębsze wyrazy współczucia

ocenił(a) film na 10
Ronaldinho_07

Taaa i jeszcze na dodatek te nietoperze.Musimy odstawić na parę dni prochy.

ocenił(a) film na 1
Ronaldinho_07

Zgadzam się zdecydowanie!!!
Szkodliwy!
Gniot jakich mało!

ocenił(a) film na 10
przemofan

przemofan ,przepraszam ze zapytam ,czy jesteś może z rodziny śp. Marka Kotańskiego ?

ocenił(a) film na 1
kalifkol

nie nie jestem i powiem więcej,że gandja nie jest mi obca!
Ale ja nie oceniam filmów jak wielu tutaj poprzez pryzmat swoich poglądów...
Po prostu uważam, że to totalny gniot! Film głupi i zdecydowanie szkodliwy! Do tego niewyobrażalnie chaotyczny(wiem tak ma być) i niesamowicie NUDNY! męczyłem się na nim strasznie!!! Ale jak mam w swoim zwyczaju obejrzałem do samego końca, aby m.in mieć własne zdanie na jego temat i go ocenić...
aczkolwiek chcę go obejrzeć raz jeszcze, kto wie, może zmienię zdanie? nie jestem twardogłowy...
Choć czuję, że film nie w moim guście...

ocenił(a) film na 10
przemofan

Zatem ,obejrzyj go na kwasie ,jestem pewien ze oszołomi cie do reszty :)

ocenił(a) film na 1
kalifkol

Właśnie chodzi o to, aby takich gówien nie używać, nie niszczyć sobie nimi mózgu...
Być może ten film właśnie przed tym ostrzega...

ocenił(a) film na 10
przemofan

Może i masz racje ale dając jedynkę potraktowałeś miedzy innymi ciężką prace aktorów,charakteryzatorów itp , jako nic nie warta praca.Chyba się zgodzisz ze mną ,ze gra aktorska jest tu na wysokim poziomie.
Wydaje się na pierwszy rzut oka (bądź ucha) ,ze dialogi są bełkotem,ale wystarczy się wsłuchać a może dostrzeżesz majstersztyk.
Staram się nie wystawiać ocen tym filmom które mnie irytują,denerwują,chyba ze jest to naprawdę chłam w stylu gulczas a jak myślisz czy podobne.Wtedy oceny 1-2 są na miejscu.Takie jest moje zdanie.pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
kalifkol

Tak w pewnym sensie masz rację...choć co do gry aktorskiej nie jestem pewien...ale film oglądałem dawno, musiałbym jeszcze raz zobaczyć(tyle, że już mnie zęby bolą na samą myśl...)
Mogę powiedzieć, że po prostu oceniłem fabułę filmu.A ta jest praktycznie żadna..chaotyczna,denerwująca.idiotyczna,nudna,bezsensowna,nielogiczna,dziwna...
Ale będę wdzięczny jeśli Ty lub ktoś inny pomoże mi odnaleźć ten "majstersztyk" czy to w dialogach czy w czym innym...
Jestem osobą inteligentną,ale równocześnie niesamowitym luzakiem(większego ode mnie chyba jeszcze nie spotkałem).także potrafię się również bawić,nieobce mi są zwariowane pomysły...
Ale ten film po prostu do mnie nie trafia i nie rozumiem co ma pokazać,po co powstał i co przekazuje...
No jedynie poza tym ostrzeżeniem, że można być takim idiotą jak bohaterowie tego filmu, można robić strasznie głupie, złe, szkodliwe(również-a właściwie przede wszystkim!-dla siebie samego) rzeczy...
Również pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
przemofan

Miałam podobne odczucia jak po raz pierwszy obejrzałam ten film, po głowie chodziło mi tylko wtf??? Ale proponuje przeczytać książkę Thompsona, jest naprawdę zabawna, rozjaśnia trochę to i owo i przede wszystkim dostarcza pewne tło niezbędne do ogarnięcia tego szaleństwa. Po lekturze książki film ogląda się z przyjemnością :)

ocenił(a) film na 9
kalifkol

Nie oglądałem go na kwasie, ale i tak uważam że jest rewelacyjny.

ocenił(a) film na 10
Sanderus

Skali by zabrakło po papierku xD

ocenił(a) film na 9
kalifkol

Bardzo prawdopodobne:)

ocenił(a) film na 10
Ronaldinho_07

A spodziewałeś się ambitnego filmu ?

Ronaldinho_07

vvidocznie jestes niedorozvviniety i ograniczony intelektualnie, albo siedzisz v zakonie

ocenił(a) film na 2
Ronaldinho_07

Ooj niestety są słabsze i głupsze, aczkolwiek ten twór odrzuca i pozostawia niesmak do całokształtu kinematografii. Po takich tworach strach się bać co następnego nam się trafi do oglądnięcia, brr

ocenił(a) film na 10
Dexy

Na pewno jakaś animacja,którą ocenisz na 10.

ocenił(a) film na 8
kalifkol

hehehehehe, w ogóle to normalne że są ludzie zachwalający i ci anty którzy po prostu zgubili się bo myśleli że to będzie bajka