PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Ocena

ocenił(a) film na 10

Ocenić ten film na mniej niż 8/10, to zbrodnia dokonana na filmie...

ocenił(a) film na 10
vince25xx

należy docenić sposób ukazania schiz głównych bohaterów

ocenił(a) film na 1
vince25xx

Naprawdę "należy docenić sposób ukazania schiz głównych bohaterów" ?? Wow.

ocenił(a) film na 8
udkojagniece

Naprawdę.

ocenił(a) film na 1
stonedfish

To było pytanie retoryczne ;)

ocenił(a) film na 8
udkojagniece

Naprawdę?

ocenił(a) film na 1
stonedfish

Śmiechowy jesteś zią ;)

vince25xx

czyli tylko ziom oceni ten film na >7?

ocenił(a) film na 10
Tomasz_P

Ziom który docenia oryginalne i nieszablonowe kino tripu.....

ocenił(a) film na 10
vince25xx

Masz rację ^^ Przypominają mi się wspaniałe lata 90te i coroczne grzybobranie ^^ Najlepsze że film oparty jest na faktach, i najchętniej wybrał bym się na taką podróż z Hunter S. Thompson ^^

We had two bags of gr*ss, seventy-five pellets of mesc*line, five sheets of high-powered blotter acid, a saltshaker half-full of coc*ine, a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers... Also, a quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen am*ls. PLEASE, TELL ME YOU BROUGHT THE F*CKING GOLF SHOES!

P.S. Gwiazdki musiałem powstawiać, bo ocenzurowało mnie LOL

hiszpan_79

jebać cenzure !!

ocenił(a) film na 8
temteges

cytując Cuaróna: i twoją matkę też.

ocenił(a) film na 10
stonedfish

hmmm...

stonedfish

?? widze że masz problem !!

ocenił(a) film na 10
temteges

Jego mama ma

ocenił(a) film na 8
temteges

przynajmniej nie stawiam pytajników na początku zdania, joł

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
temteges

ależ ty nerwowy. meliski się napij.

ocenił(a) film na 10
stonedfish

qrva - to miał być wątek o filmie - więc nie popadajmy w paranoje - chyba że jesteśmy na grzybach lub pejotlu xD

użytkownik usunięty
hiszpan_79

Dokładnie, nie zniżajmy się do poziomu głupich bestii!

ocenił(a) film na 10

Żeby zniżyć się do tego poziomu, to najpierw trzeba być ponad nim

użytkownik usunięty
vince25xx

Co racja to racja.

temteges

temteges jest niebezpieczny. przeglądając to forum widzę niemal ciągle te same treści jego autorstwa, na dodatek w tym wątku dał popis agresji i uprzedzeń. żenujący typ. może co nieco daj w odstawkę, hmm?

kinga1985

luzik ;D Jestes pierwszą osobą w życiu, która tak stwierdziła:) Dziękuje i gratuluje odwagi w ocenie tak niebezpiecznego gościa jak ja! a żenująca to jest właśnie twoja ocena nie tylko mojej osoby, ale i samego filmu, nie oceniaj ludzi, których nie znasz, nie oceniaj filmów, których nie pojmujesz! możesz napisać do adminów nawet, jeżeli tak bardzo ci przeszkadzam, może w końcu zablokują mi konto, nie zależy mi na tym … chciałem tym postem sprawdzić czy admini wszystko tutaj cenzurują, jest wolność słowie wiec mogę pisać co mi się podoba tak ? niektóre moje treści zostały zablokowane tylko, dlatego że powiedziałem w nich czystą prawdę nic wiecej, a jak tobie to nie pasuje to już twój problem - wybacz za szczerośc "Ten kto czyni z siebie bestię, pozbywa się cierpień człowieczeństwa"

ocenił(a) film na 1
temteges

Twoje "treści" zostają zablokowane głównie za nadmiar wulgaryzmów i chamskie teksty w kierunku innych użytkowników a nie za "czystą prawdę". Ot, cała filozofia :)

udkojagniece

Można prosić przykłady tych chamskich tekstów i wulgaryzmów ? bo zdaje sie że nie wiesz co piszesz, wulgaryzmu użyłem dla sprawdzenia adminów - widać że nie dbają o cenzurowanie ich tylko o coś całkiem innego zresztą nieważne treść która została zablokowana była kierowana tylko do jednego użytkownika tutaj i była w nim zawarta cała prawda na temat jego nędznego istnienia naszczeście zdążył ją odczytać także admini niech sobie blokują co tam chcą wali mnie to teraz

ocenił(a) film na 1
temteges

Nie można bo ja sobie nie spisuję niczego żeby potem coś komuś w internecie udowadniać. Sam wiesz, że operujesz "łaciną" w swoich wypowiedziach.
A że eksperymentujesz na adminach? Twoja sprawa :)

udkojagniece

Operuje łaciną zgodze sie, ale staram sie zawsze ją cenzurować gwiazdkami, a osoba czytająca moje nie poważne wypowiedzi sama sobie może to odczytać jak tam chce, chodzi tylko o to że czasami nie da sie odpowiednio czegoś ująć nie używając przy tym pewnych wyrażeń bo co jak co ale niektóre wulgarne określenia są poprostu niezastąpione. I żeby było jasne nikogo nigdy nie obraziłem jako pierszy, ale jak ktoś wyjeżdza z jakimiś tępymi tekstami to nie ukrywam że ma u mnie prz... i to juz do końca. Na początku można było jeszcze sie z tego pośmiać ale z biegiem czasu przestało już mnie to bawić, dlatego tez mało sie tu wypowiadam, chyba że już musze bo na serio niektóre tematy niszczą system :)
pzdr

ocenił(a) film na 10
kinga1985

3/10 ?!?! oglądaj lepiej Hanna Montana.......

ocenił(a) film na 10
hiszpan_79

Hanna Montana ujeżdża banana

ocenił(a) film na 8
hiszpan_79

2deep4u

ocenił(a) film na 9
kinga1985

Tylko że ten "żenujący typ" dobrze prawi.

ocenił(a) film na 8
Tortuga033

co z tego jak prawi, skoro jest bełkoczącym ćpunem i nikt go nie traktuje poważnie

ocenił(a) film na 9
stonedfish

To raczej ciebie nikt nie traktuję poważnie

ocenił(a) film na 8
Tortuga033

to strasznie przykre

ocenił(a) film na 9
stonedfish

Nie wątpię

ocenił(a) film na 9
stonedfish

ale Ty pieprzysz, chciałem Ci coś konstruktywnego napisać ale się naćpałem i pewno bym tylko bełkotał.

ocenił(a) film na 7
vince25xx

Cholera , według Ciebie zostałem zbrodniarzem :)
Dzięki za ''mowa - trawa''.
pozdro

ocenił(a) film na 8
vince25xx

DZIEKI ZA ODKOPANIE ANTYCZNEGO TEMATU POZDRAWIAM WWW.WYKOP.PL I MOJEGO KUZYNA BŁAŻEJA

ocenił(a) film na 10
stonedfish

chyba raczej Hyperreal :D