PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

Oglądanie tego filmu będąc na haju można porównać do rozmowy z Bogiem i spaceru po Raju, podczas którego masz niekontrolowany orgazm wśród kilku tuzinów nagich
pięknych dziewczyn.

ocenił(a) film na 10
renzo

aha

ocenił(a) film na 7
vince25xx

i jest za trudny dla zwykłych szarych umysłów, zapracowanych i nie znających swojego własnego ja, słabo rozwiniętych duchowo, nie mających pojęcia na czym życie polega. Stworzonych by umrzeć w nędzy i smutku... :(

ocenił(a) film na 10
renzo

Haha nie nie :P lepiej go nie ogladac pod wplywem czegos, nawet jesli to tylko ziolko :P. Akurat jestem swiezo po drugim seansie, bez "wspomagaczy" :D. Pierwszy raz ogladalam Las Vegas Parano w "towarzystwie" Mery i musze przyznac, ze bylo mi tylko gorzej :D. Ten psychodeliczny klimat filmu tak mi rozwalil system, ze nie moglam za bardzo dotrwac do konca, ogolnie laczac spora dawke Mery i te haloony z filmu to myslalam, ze trwa on jakies 4 godziny. Pamietam, ze jak nagle "wyskoczyly" na ekranie te wielkie jaszczurki to myslalam, ze za chwile cos mi sie stanie. Jakas straszna faza chyba byla, bo momentami umeczylam sie nieziemsko. Co gorsza nawet nie poznalam mojego ukochanego Benicio Del Toro w swietnej roli Dr Gonzo... Natomiast dzis znow obejrzalam film, aby zweryfikowac na "trzezwo" ocene i musze przyznac, ze dalam 2 oczka w gore :D. Moglam ogarnac na zdrowy rozum co i jak i musze przyznac, ze taki zly ten film nie jest. Obsada super. Depp sie spisal i to bardzo, Benicio Del Toro po prostu zmiazdzyl mi mozg :D swoja gra, wprost mistrzostwo! Scenografia, muzyka, wszystko na swietnym uwazam poziomie. Ten rozp*izd w pokojach... Ciekawe czyim byl dzielem. Jak sie czlowiek tak wgl zastanowi JAK TO POSPRZATAC? :D To chyba nie da rady... :D. Ogolnie psychodelia jak dla mnie do szescianu :D. Warto bylo poswiecic jeszcze raz 2 godziny na seans, zwlaszcza dla ulubionego aktora... Benicio Del Toro ;).

ocenił(a) film na 8
renzo

święta racja renzo.

ocenił(a) film na 9
renzo

Może jak walniesz sobie kwasa, do tego grzyby i z 3 blanty, a i jeszcze 30 tabletek wikodinu. Widać że nigdy nic nie brałeś,więc tego typu tematy są zbędne :)

ocenił(a) film na 7
ktyczynski

hahahahahahaha toś strzelił synek

ocenił(a) film na 7
ktyczynski

jeśli oczekujesz ciekawych przeżyć po tabletkach na ból głowy to kolegi we mnie na seans nie szukaj ja nie z ćpunów ;-)

ocenił(a) film na 9
renzo

''Oglądanie tego filmu będąc na haju można porównać do rozmowy z Bogiem i spaceru po Raju, podczas którego masz niekontrolowany orgazm wśród kilku tuzinów nagich
pięknych dziewczyn.''

ocenił(a) film na 7
ktyczynski

widzę, że spodobał ci się mój mały aforyzm.

ocenił(a) film na 9
renzo

''Oglądać tylko na haju''

ocenił(a) film na 7
ktyczynski

Do czego ty zmierzasz? Bo przestałem nadążać.

ocenił(a) film na 9
renzo

Ta dzisiejsza młodzież i jej inteligencja :)

ocenił(a) film na 10
renzo

Oglądałem ten film dwa razy spalony i owszem to naprawdę niesamowity film i dobra schiza ale poemat który napisałeś jest chyba trochę przesadzony... a z resztą co fajnego jest w rozmowie z bogiem? To by oznaczało że mi łeb szwankuje