PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171093
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

... to kompletne nieporozumienie ... Proponuję przeczytać inną, albo najlepiej obejrzeć film.

użytkownik usunięty
temteges

Ja też nie mogę się doczekać ;) Mam nadzieję,że będzie w Poznaniu...Co do DiCaprio to wolę "Całkowite zaćmienie".

Nie widziałem chyba, mnie po tej roli w tytanicu zaczeło irytować to że był porządany przez wszystkie nastolatki wtedy, zamiast interesować sie mną np to kochały sie w nim, dlatego go nie lubiłem, ale zmieniłem zdanie po Krwawym Diamencie bo pokazał naprawde dobre aktorstwo, później Infinitracja i czekam na jakieś mega dobre role od niego. Gość przypomina mi troche takiego młodego Jacka Nicholsona mam takie dziwne wrażenie

użytkownik usunięty
temteges

Ja widziałam Titanica jednym okiem mają 7 lat ;) Matka oglądała, a ja udawałam,że śpię ;) Aczkolwiek nigdy nie byłam i nie będę fanką tego aktora ;) Całkowite zaćmienie polecam, chyba, że jesteś homofobem to nie ;) -są wątki homoseksualne.Film naprawdę dobry.

Kurcze to niewiem czy jest to film dla mnie, bo mnie takie motywy w filmach strasznie draznią , oglądając kiedyś Bluckbery Mountain czy jakoś tak nie miałem zbyt dobrego zdania po tym filmie, a tak wogole to w Las Vegas też jest jeden motyw z policjantem na autostradzie hehhe

użytkownik usunięty
temteges

No jest, ale w Całkowitym zaćmieniu jest on później praktycznie głównym motywem ;) A te Mountain też bym obejrzała ;D

Film dla pedałów - takie moje zdanie, chciałem sprawdzić jak poradził sobie z tym Ledger bo lubiałem tego gościa ale nie bede lepiej sie wypowiadał na ten temat - pozostawie to bez komentarza tym bardziej że nie jestem tolerancyjnym człowiekiem. Słyszałem że Jim Carey tez miał role w filmie o tych klimatach ale wyleciało mi z głowy jaki był tytuł tego filmu

użytkownik usunięty
temteges

Mimo wszystko polecam film ;)

A w wolnych chwilach obejrze czemu nie, ja polecam wszystkie które wymieniłem gdzieś tam wyżej
peace

użytkownik usunięty
temteges

Obejrzę ;D Peace!

temteges

jakoś miałem fart, że moje koleżanki nie zachwycały się aż tak Leonardem DiCaprio z czasów Titanica - nie żeby były za młode czy coś... po prostu, no nie wiem, ale jak by nie było, fart jest

temteges

W Gilbercie DiCaprio zagrał dużo lepiej niż Depp
(trochę spóźniona odp)

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Bez dwóch zdań.

temteges

racja, tamteges. Czytanie recenzji i opinii przed obejrzenie filmu powoduje, że nasz ocena nie jest tylko i wyłącznie nasza. Pozostaje on pod wpływem cudzego osądu
(trochę spóźniona odp)

Wookie_LG

Dokładnie dlatego trzeba słuchać tylko samego siebie i płynąć własnym strumieniem świadomości

użytkownik usunięty
temteges

Niektórzy przez recenzje udają, że im się film podobał lub nie podobał, bo skoro recenzja tak mówi to i ja będę lubił to, co modne i nie lubił tego, czego modnie jest nie lubić. Denerwujące.

nom. Oczywiście, jeśli mamy wątpliwości co do filmu, czy warto poświęcić mu te 2 godzinki, to można jakieś opinie przeczytać i samemu zdecydować... ale to co BŻ napisał się nijak ma do recenzji

ocenił(a) film na 9
Wookie_LG

Zgadzam się. Ja, jak mam obejrzeć jakiś film, to najpierw go oglądam,a dopiero potem tutaj wchodzę i czytam komentarze.Nawet jeżeli mam wątpliwość.

Tortuga033

ja jak mam czasem to na forum czytam tematy. Pamiętam film Zastępstwo z Eric'iem Robertsem - koleś napisał, że ten film pyka w dno i to od spodu - to mnie zachęciło - dałem równą jedynkę

ocenił(a) film na 9
Wookie_LG

Tylko dlatego że jakiś gość wyraził negatywną opinie, dałeś bez oglądanie 1?

Tortuga033

nie, napisałem, że:
- miałem wątpliwości, czy oglądać film
- przeczytałem cudze opinie
- do obejrzenia zachęciła mnie bardzo negatywna ocena ("film puka w dno i to od spodu")
- po obejrzeniu uznałem, że koleś miał rację i też dałem 1

chciałem przez to powiedzieć, że tylko czasami czytam cudze opinie i recenzję (choć jestem im przeciwny)

ps. nigdy nie oceniam filmu, którego nie widziałem. Nie oceniam nawet filmów których widziałem setki razy w dzieciństwie. Tylko teraz co oglądam....

Wookie_LG

Ja wogole nie oceniam i też żyje, nie widze w tym sensu jakoś ani tym bardziej zabawy, daje tylko serduszka tym filmom które mają coś w sobie i przedewszystkim żeby mieć je w ulubionych i tyle

ocenił(a) film na 10
temteges

jest na tyle dobrze przemyślana (+ mistrzostwo świata: aktorstwo), że raz można mieć faze Dr Gonzo, a potem 'przeskoczyć' na Raoula Duke'a.
bez zwalniania tempa. ;)

zabrak___

a tak w ogóle to wnerwiają mnie postu na niecałe pół strony

Wookie_LG

zamykam wątek

Supernatural

twoja widzimisię to za mało. Wątek będzie zamknięty tylko wtedy, gdy nie będzie już nikogo, kto chciałby coś dodać.
Po za tym nie pozwolę aby do rozmowy wtrącał się ktoś, kto zamiast Pacino pisze Capone - http://www.filmweb.pl/film/Gor%C4%85czka-1995-660/discussion/szkoda+%28,1526259? page=2

Supernatural

Wątek nigdy nie bedzie zamknięty - jest całodobowo otwarty i nie ma takiej w ogole opcji

temteges

ale ludzie mogą już nie mieć nic do dodania, w takim wypadku przestaną pisać co równa się zamknięciu. Ale jakby nie było nie będzie o tym decydował on

Wookie_LG

ale nawet jeśli nikt nie bedzie odpowiadał w tym temacie i bedzie on zamknięty prze 10 lat wtedy ja np sobie o nim przypomne i rusze z tematem od początku, ale jeśli Supernatural chcesz sie bawić w operatorów tego forum to prosze bardzo - wkońcu żyjemy w wolnym kraju, mozna robić co sie chce

temteges

jestem ciekawe czy mu się uda...

Wookie_LG

Temat zamknięty. Zgłaszam wątek do usunięcia.

Supernatural

ty se możesz

ocenił(a) film na 9
Supernatural

Niby czemu ma zostać zamknięty? Jeśli coś ci w tym temacie nie pasuję,to go nie czytaj, proste..

Tortuga033

Jako admin robię to co uważam za słuszne ,więc proszę się już nie wypowiadać w tym temacie.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Supernatural

Taa admin...

Tortuga033

Proszę się nie odzywać.

ocenił(a) film na 9
Supernatural

Tak jest kapitanie

Tortuga033

ten typ tak ma. Z głupotą nie wygrasz

użytkownik usunięty
Supernatural

(Edycja działa kiedy trzeba. ha.)

Swoją drogą, liczba niepokojąco kiepskich recenzji autorstwa kogoś z redakcji jest na filmwebie dość spora.
Albo po prostu miałam pecha i trafiłam na kilka beznadziejnych po sobie.

Supernatural

I co supernatural!!!! Zamykasz temat czy nie???? Hę, "adminie'"?!

Wookie_LG

Do zamknięcia.

Supernatural

jesteś przekomiczny

Supernatural

Dobra przekonałeś mnie, ty tu rządzisz, dlatego ja w tym temacie już sie nie odezwe, chyba że za 10 lat
Pozdrawiam

Supernatural

Hahahah ale ciota.

0wner2

cicho smrodzie

Supernatural

Nie trollu.

Supernatural

sam zacząłeś

Wookie_LG

Temat zamknięty.

Supernatural

znowu? weź się tak nad tym nie wysilaj bo się zmęczysz...
A tak w ogóle, jak na nazwisko ma aktor grający Michaela Corleone w Ojcu Chrzestnym, hę? Al ...?

Wookie_LG

pewnie znów napisze, że Capone, debil jeden

Mrok42

Al Paczino