Legenda Herkulesa

The Legend of Hercules
2014
4,9 18 tys. ocen
4,9 10 1 17729
Legenda Herkulesa
powrót do forum filmu Legenda Herkulesa

Nawet z punktu widzenia ekonomisty to posunięcie nijak ma się do zysków, Herculesem raczej dziewczynki nigdy się nie jarały, no chyba że obrali taktykę iż fani...no muszę użyć tutaj tego słowa "mitologii" będą chcieli obejrzeć ten film, a dodatkowo najarane małolaty też zapłacą za tą farsę !Tylko, że nie przewidzieli chyba tego iż gro ludzi oleje ten film ze względu na tego aktorzynę .

ocenił(a) film na 5
UPADLY_WIDZ

Powiem tak, przed obejrzeniem dzisiejszego trailera nic nie miałem do tego aktora, ok grał w zmierzchu to ludzie go nie cierpią ale myślałem a może się postara i udowodni ,że się do czegoś nadaje poza filmami dla nastolatek. Teraz zmieniłem zdanie koleś wygląda jak zapłakana parodia Herkulesa albo go bili na planie albo opieprzali o wszystko bo wygląda jakby chciał spier_dolić z tego filmu. Sam film zapowiada się jak mix Gladiatora , 300 i Immortals a właściwie zrzynka a Liam McIntyre mógł założyć zbroje ze Spartacusa bo ta w zwiastunie i tak się niewiele różni. Liczyłem na fajną rywalizacje między tą wersja a tą z Dwayne'm Johnson'em bo filmy wychodzą zaraz po sobie ale widzę ,że raczej nic z tego nie będzie.

rafus20l

Ja się pytam co ten aktor będzie robił w Niezniszczalnych 3, no chyba że to jakiś kawał :-D
BTW. Powrócę na temat filmu... Trailer według mnie jest przykry, nie czekam na film XD

ocenił(a) film na 3
rafus20l

Jak można zagrać inaczej, skoro cała karierę poświęciło się padace obrażającej filmy o wampirach jaką jest ta cała saga...bleee...

UPADLY_WIDZ

w zmierzchu przez 4 czy tam 5 czesci powiedzial 4 zdania I juz jest tym aktorzynom, ktory sie nie nadaje, bo gral w tejj sadze... ehhh.. dnoo.. kazdy aktor kiedys zaczynal od jakiegos dupnego filmu czy serialu.
po trailerze bedziecie go oceniac? wybrali jego to znaczy, ze tak ma byc. wszyscy tacy madrzy.
takie grono jak wy, ktorzy beda komentowac i jechac po filmie po samym trailerze i jednym aktorze, a nie obejrza calego filmu.
Jesli Lutz jest w Niezniszczalnych, Herkulesie to znaczy, ze cos potrafi, co nie?

ocenił(a) film na 3
aleksandrao1996

wątpię,że coś potrafi, zwracając uwagę iż są to typowo komercyjne filmy...

UPADLY_WIDZ

a jednak sie nimi interesujesz.
Slyszalam ,ze Polska na calym swiecie jest traktowana jako najbardziej narzekajacy narod... i wlasnie sie przekonuje,ze tak naprawde jest. Wam zawsze bedzie cos nie pasowac, wiec nie oplaca sie scierac literek.

ocenił(a) film na 3
aleksandrao1996

A Ty co z Izraela ?

ocenił(a) film na 2
UPADLY_WIDZ

Good one ;)

ocenił(a) film na 2
aleksandrao1996

"Slyszalam ,ze Polska na calym swiecie jest traktowana jako najbardziej narzekajacy narod..."

A ja głównie słyszę, że najczęściej nawija o tym nie "świat", tylko Polacy pasujący do tego schematu, narzekający, że ktoś narzeka (genialny paradoks, zawsze tak uważałem :P). Przykład powyżej.

Dassanar

wlasnie ostatnio na lekcji, gdy mielismy debate. moj najuczyciel zaczal sie nabijac, ze jeszcze troche i bedzie jak na polskim posiedzeniu rzadu. Jesli nie masz racji, krzyczysz, jezdzisz po kims i odwracasz kota ogonem
:)

ocenił(a) film na 2
aleksandrao1996

Tylko on mówił o rządzie, to raz. A dwa, nauczyciele ogólnie do najinteligentniejszych nie należą ;)

UPADLY_WIDZ

o ja p...
Pattinson gra Herkulesa?!
ale jaja hahahaha, przecież on się zupełnie nie nadaje...

ocenił(a) film na 3
suszyMie

Ja to nadal uważam za dobry żart ;/

ocenił(a) film na 2
aleksandrao1996

"Jesli Lutz jest w Niezniszczalnych, Herkulesie to znaczy, ze cos potrafi, co nie?"

Nie. Przy tworzeniu obu tych filmów walory aktorskie nie były prawdopodobnie nawet w czołówce tego, co jest najważniejsze, a szczególnie w przypadku Niezniszczalnych, bo to hołd dla gwiazd starego kina akcji, więc umiejętności aktorskie nie mają tam na dobrą sprawę żadnego znaczenia.

Dassanar

no to musicie to przelknac. po co marudzic i tracic czas na udawadnianie, ze cos jest zle, skoro nawet tego nie obejrzysz, bo ci sie aktor nie podoba.

ocenił(a) film na 2
aleksandrao1996

No i powiedz, czemu wypisujesz o mnie kłamstwa?

1) Nigdzie nie pisałem, że w ogóle tego filmu nie obejrzę

2) A już na pewno nie pisałem, że film będzie raczej słaby tylko ze względu na aktora

Naucz się w szkole choć czytania ze zrozumieniem i kulturalnej dyskusji, bo jak dotąd to tylko rzucasz w moją stronę oszczerstwa, młoda damo ;)

Dassanar

kultury?
'Good one'
'przyklad powyzej'
mow dalej Staruszku :)

ocenił(a) film na 2
aleksandrao1996

Naprawdę nie wiem, gdzie Ty widzisz tam brak kultury, ale chętnie się czegoś nowego dowiem ;) Bo przyznam, że nie mam pojęcia, co mają do rozmowy zacytowane przez Ciebie fragmenty mojej wypowiedzi, a już szczególnie to "good one" :D

I w ogóle ciekawy sposób odwracania uwagi od dyskusji, bo oczywiście nie odniosłaś się do żadnego z moich argumentów xD