W całym pokazie i tak rządzi Struś i Kojot - w 3D wymiatają! Aż sie chce przytulić, są tacy puchaci i jak zawsze zabawni.
A Sowy? Grafika jest powalająca!! Doskonale stworzone ptaki, upierzenie, puch. Kilka scen z lotem, zwłaszcza ten lot w deszczu.
Historia? Bardzo pouczająca, sam raz dla większych dzieci, dość brutalne ale czy Czerwony Kapturek taki nie był? W filmie nie ma widoku krwi, ale są sceny brutalnych walk. Niestety nie znam książki, więc nie wiem jak to ma sie do niej i czy można liczyć na ciąg dalszy.
W filmie trochę humoru na dobrym poziomie.
Polecam. :)
uchu puchu ;)
Oglądałeś film w Polsce? Mam nadzieję, że Kojota puszczą przed Sowami w każdym kinie. Shorty Pixara przed seansami były strzałem w 10-tkę, więc WB dobrze robi.
Tak widzialam i ja wczoraj w polsce :)
Tyle, że humor mi się nie podobał. Historia bardzo ograna niestety. Przeiwdywalna do bólu. Ale efekty oraz wykonanie od strony wizualnej - bajeczne :)
Opinia mojego dziecka (z wczoraj - seans przedpremierowy): "To najpiękniejszy film w moim życiu. Cicho, bo muszę się skoncentrować na patrzeniu."
struś i kojot bez konkurencyjni!!! i zgadzam się, że grafika jest fantastyczna!!! 3D jest stworzone dla animacji właśnie:) a sowy - aż się chciało pogłaskać!!!
Mi tez sie ta animacja podobala ;)
Kojot w 3D dostaje kamieniem :D to bylo cos :)