Witam Wszystkich....Jak w temacie...chciałem sie dowiedzieć czy w Polsce jest Książka do nabycia:)...podobno jest 14 tomów... ale jakoś nawet nie moglem znaleźć nigdzie ich na stronach i googlach...Może ktoś wie coś na ten temat??:)... albo moze ktoś już czytał:)...to niech napisze czy warto:) Z Góry Dzieki:)
O cześć bracie Kakarotto hehe a odpowiadając na twoje pytanie w Polsce książki są dostępne w Empik.com na zamówienie i tylko w języku angielskim < cena jest przyzwoita 22 zł za 300 stron to nie tragedia>. Niestety w naszym chorym kraju grono literatury młodzieżowej, która na świecie cieszy się renomą nie została przetłumaczona. Przykładów daleko nie trzeba szukać Jak wytresować smoka ma 10 tomów i mimo popularności jaką się cieszył film i w naszym kraju ani jeden tom nie został przetłumaczony i wydany - a szkoda :(
Aha:)...to mnie pocieszyłeś:d...hmm nie fajnie...może coś z tym zrobią...No ale dzięki przyjacielu za informacje:)...chociaż wpisywalem w empiku tytuł...na wszystkie sposoby..i nic:)...moze jakiegoś linka podrzucisz??:)
Dobra znalazłem coś nie cos na empiku...troche tego ejst...njo ale nic...szkoda:)...by sobie babka zarobiła hehe:d.... ale nie to nie:d
Znajdziesz w Empiku wybierając opcję - obcojęzyczne - Guardians of Ga'Hoole
Audiobooki są bardzo drogie powyżej 100 zł a ksiazki max 25 zł za tom
Spis tomów
Main Books
* Guardians of Ga'Hoole Book 1: The Capture (2002)
* Guardians of Ga'Hoole Book 2: The Journey (2003)
* Guardians of Ga'Hoole Book 3: The Rescue (2004)
* Guardians of Ga'Hoole Book 4: The Siege (2004)
* Guardians of Ga'Hoole Book 5: The Shattering (2004)
* Guardians of Ga'Hoole Book 6: The Burning (2004)
* Guardians of Ga'Hoole Book 7: The Hatchling (2005)
* Guardians of Ga'Hoole Book 8: The Outcast (2005)
* Guardians of Ga'Hoole Book 9: The First Collier* (2006)
* Guardians of Ga'Hoole Book 10: The Coming of Hoole* (2006)
* Guardians of Ga'Hoole Book 11: To Be a King* (2006)
* Guardians of Ga'Hoole Book 12: The Golden Tree (2007)
* Guardians of Ga'Hoole Book 13: The River of Wind (2007)
* Guardians of Ga'Hoole Book 14: Exile (2007)
* Guardians of Ga'Hoole Book 15: The War of the Ember (2008)