Dla mnie Slipknot. On na pewno. Mozliwe, że i:
-Katana
-Boomerang
-Rick Flag
Oglądałem "Atak na Arkham" i myślę, że twórcy będą tym się trochę kierowali. Myślę zatem, że:
- Killer Croc na pewno ZGINIE - jak nie w pierwszej części to na pewno w drugiej. Szkoda... bo ta postać ma większy potencjał niż chociażby Boomerang
- Boomerang - ZGINIE, ale nie w pierwszej części - zakładam, że będzie działał na własną rękę w drugiej części i zabije go Deadshot
- Harley Quinn i Deadshot - na pewno NIE ZGINĄ, ale mogą trafić do paki niestety
- Slipknot - ZGINIE - krótko ale rzeczowo zakładam że zginie już w pierwszej części zabity może przez Enchatress, tak to byłby dobry pomysł
- Katana - MOŻE ZGINĄĆ, ale nie mam 100% pewności, nie znam ją zbyt dobrze, ale raczej na pewno w jedynce nie zginie. Nie wiem kto ją może zabić?
- Rick Flag - w jedynce NIE ZGINIE, ale w dwójce MOŻE TAK, zakładam raczej że tak. Ale nie mam pojęcia kto by miał go zabić
- W dwójce może pojawić się King Shark w miejsce Killer Croca (który raczej zginie w jedynce) - ale szczerze wątpię, że mieliby go tak szybko zabić
- El Diablo - ZGINIE z całą pewnością - nie wiem skąd mam taką pewność, ale to chyba moja intuicja. Reżyser mówił, że na pewno choćby jedna osoba z Legionu Samobójców zginie i sądzę, że będzie to właśnie El Diablo
- Enchatress - według mnie ZGINIE jako główny czarny charakter filmu wraz z Jokerem. Nie wiem kto ją zabije, może Deadshot albo Harley
To moje wybory. Wiem że możecie się nie zgadzać z tym, ale no cóż ja tak właśnie myślę...
Co wy na to???
Oczywiście Joker nie zginie, nie mogą mu tego zrobić
W ogóle zastanawiam się czy w ogóle kiedyś Joker zginie??? Wie ktoś coś może na ten temat? Piszcie bo jest to naprawdę dla mnie ważne, w końcu to Joker!