6,6 61 tys. ocen
6,6 10 1 60955
6,8 59 krytyków
Legion samobójców: The Suicide Squad
powrót do forum filmu Legion samobójców: The Suicide Squad

Bohaterowie płascy. Konwencja żeby zrobić cos inaczej nie wypaliła bo. Bohaterowie płascy, historia plaska.Brak wątków. Final boss abstrakcja.Gore niepotrzebne. Nic nie wnosi. Harley na dolepke. Momentami żenujące. Ten film wygląda jak sen chlopca co dostał miliony dolarów. Moja opinia jedynie. Można podejść do filmu imaczej i sobie wmawiać tylko po co. Humor na dwie sceny naprawdę dobre plus. Czy warto do kina? Nie. W domu owszem. Na raz. Wg. gorzej niz poprzednio. Niby pastisz, śmiechu chichu, odważnie. A zabrakło jednak tego czegoś. Film jakby zrobiony na odwal. Scenariusz na kolanie.

ocenił(a) film na 1
Redgard

Ja nie wiem jakim cudem ten cymbał James Gunn popełnił Strażników Galaktyki 1, potem mu dali więcej wolności i wypuścił Guano Strażników 2, totalnie niestrawnych, a teraz to łajno poniżej wszelkiej krytyki... Postacie żenada, fabuła prostacka i durna, humor - cringe jakich mało, dłużyło się to i ciągnęło jak flaki z olejem, te napisy ekspozycyjne to jest obraza inteligencji widza normalnie. Cały wątek Harley to jakieś nieporozumienie, po co ona jest w tym filmie to ja nie wiem. Margot Robbie zasługuje na jakąś lepszą rolę niż ten chłam. Mógł bym napisać tutaj wiele co z tym filmem jest nie tak, ale nie ma to sensu, to by nic nie dało, nie dało by nic. Za dużo do pisania. Ja nie wiem jak to coś się może komukolwiek podobać... Chyba że ktoś nie przyswaja totalnie oczami co się dzieje i nie rejestruje tego w mózgu... Boże mój mózg, niektóre z jego części zostaną na zawsze okaleczone tym "dziełem". Zostałem zachęcony do obejrzenia tego przez "krytyków", ale oni za grosz krytyki nie mają. To nie jest tak że hejtuję takie filmy. Uwielbiam Deadpoola i nawet pierwszy Suicide Squad był lepszy. Tego natomiast ciężko było skończyć.

ocenił(a) film na 2
Redgard

Jednym słowem popłuczyny dla tępaków:)