Jak ktoś nie może się doczekać, to polecam film ,,Batman: Atak na Arkham''.
Suicide Squad w akcji. Bardzo, dobra animacja ze świetnym (jak zwykle) Jokerem.
Jeśli film będzie utrzymany w podobnej tonacji to będzie kawał porządnej rozrywki.
Obsada PRIMA SORT, wreszcie Harley Quinn, troszkę martwi mnie Will Smith bo średnio mi pasuje ale miejmy nadzieje że aktor z takim doświadczeniem da radę ;)
Pozdrawiam
Ten film mi się spodobał. Był ciekawy miał napięcie fabułę postacie,polecam szczególnie tym co lubią gry z seri Arkham(Asylum,City,Origins,Knight też będzie fajne).
Ale co się stało z Killer Frost w samochodzie który wybuchł.
A mówisz o tej animacji gdzie pierwszy raz pokazali tak odważną scenę seksu w tym uniwersum kreskówek ?:D
Ale moi drodzy Killer Croc to jakaś pomyłka ja już nie mówię o sylwetce że trochę za mały. Jego główną bronią była paszcza i pazury a nie jakieś usta! No co on tak upoluje!? Muchę? To jakaś po.....dółka a nie kiler!!!! Przecież toto wygląda jakby założył na siebie zielonego ko...a!!! To był potwór a nie wielki facet w kostiumie! Otwarcie protestuję i pozdrawiam
Nie masz pojęcia o czym mówisz :).
Killer Croc tak właśnie wyglądał kiedyś w komiksach:
[http://i.imgur.com/auR60Wt.jpg]
[http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20111018213208/batman/images/9/95/1573864-ki llercroc3.jpg]
Jak widać filmowy Killer Croc ma swój klasyczny bardziej człowieczy wygląd.W dodatku jego choroba ma różne etapy,być może w późniejszych filmach bedzię się stopniowo zmieniał w bestię.
mi również Will Smith nie pasuje do roli Deadshoota... patrzę teraz na to zdjęcie całej ekipy i nie widzę tam złoczyńców to po pierwsze, a po drugie jeśli nawet tak ich można traktować to ze Smitha żaden złoczyńca i tak pewnie w większości ten film będą robić Leto i Robbie. Może będzie jakieś małe objawienie, ale to mało prawdopodobne.
Pewnie więcej hajpu będzie niż to warte, ale nie ma się co dziwić, bo rozum mi mówi coś takiego a tak naprawdę to sam się doczekać nie mogę i nawet bardziej czekam na Suicide Squad niż na Batman v Superman