Według mnie to bedzie najlepsza postać,w koncu Harvey bedzie w jakims filmie,Margot ma przed soba trudna role oby tylko jej nie zepsula i zeby dobrze odwzorowala milosc do Jokera
Którego Harvea masz na myśli? Harveya Denta, a może Harveya Bullocka? Nie wiedziałem, że Joker jest biseksualistą. Słyszałem tylko o jego zwiazku z HARLEY QUINN, ale nic o jakimś Harveu :)
Przepraszam, nie mogłem się oprzeć XD
A teraz na serio. Uważam, że Margot jest idealnym wyborem do roli Harley Quinn. Odpowiednia uroda, ciało (:3), charakter, mam tylko nadzieję, że odpowiednio "zagra" głosem. Harley zawsze miała cieniutki, słodko-irytujący głosik i donośny chichot. Jej strój jest niezły, przypomina ten z komiksów New 52. Liczę na liczne sceny z udziałem Robbie i Leto.
Nic mi nie wiadomo o żadnym Harveyu ;__;
Rozumiem, że to literówka ;)
Quinn jest postacią oryginalną, ciekawą i intrygującą, mam więc nadzieję, że Margot Robbie stanie na wysokości zadania i da z siebie 200%. Rola Harley to rola trudna, ale zwiastun mnie zadowala (przynajmniej na tyle, na ile może zadowolić trzyminutowy filmik). Nie mogę się doczekać, aż bedę mogła zobaczyć film w kinie.