Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240436
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Dobry, zły czy neutralny ?

adas_tcz_filmweb

Wiadomo, że zrobią z nich wszystkich antybohaterów, którzy "w głębi serduszka" mają honor, zdejmują małe kotki z drzew i przeprowadzają staruszki przez jezdznie. Warner nie pozwoli sobie na stworzenie grupy villainów, bo to nie sprzeda się tak dobrze, także szykuj się na szok jakim będzie zrobienie z villainów antybohaterów.

ocenił(a) film na 7
Ultraman616

Kurrde :/
Oglądając serilal "Arrow" nastawiłem się na Deadschot'a, który jest obojętny na dobro/zło. Byle mu zapłacili za zlecenie, ale gdy oglądałem "Batman: Atak na Arkham" to Deadshot wygląda na dobrego gostka, który znajduje się w niewłaściwym miejscu o nie właściwej porze.
Mam tylko nadzieję, że nie wezmą się za Punisher'a, bo Deadpool'a to na bank skopią przez te swoje ograniczenia wiekowe.

adas_tcz_filmweb

No to już widzisz dokąd zmierza Suicide Squad, skoro i w Arrow i w Atak na Arkham Deadshot jest jest kopią Wolverine'a, czy Riddicka - antybohaterem, nie villainem. Punisher zawsze był antybohaterem, nie villainem, ale na film nie ma co liczyć, raczej na serial w wyższej kategorii wiekowej jak Daredevil, który ma mieć podobno oznaczenia wiekowe na poziomie 16+ lat, także bardzo wysoką jak na serial. Deadpool w PG 13 może uratować jedynie dobry humor i sceny akcji, ale jakoś wątpię w to.

ocenił(a) film na 7
Ultraman616

Co do Daredevil'a to niestety film nie przypadł mi do gustu(3/10). Jedynie postać grana przez Colin Farrell'a okazała się dla mnie ciekawa :) Jednak nie aż tak pokręcona jak to pokazali w komiksach z serii Punisher Max. No ale za serialem(jeżeli okaże się przyzwoicie brutalny)to chętnie poczekam.

ocenił(a) film na 1
adas_tcz_filmweb

W tej chwili o filmie, poza osobą reżysera i datą premiery, wiadomo 0 (słownie: ZERO). Zadajesz więc pytanie, na które nikt nie zna odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
zombie001

Mi chodziło tak ogólnie jaki jest Deadschot, a nie jaki będzie w filmie.

ocenił(a) film na 8
adas_tcz_filmweb

Deathshot to morderca do wynajecia , przynajmniej taki byl w Batmanie z dawnych lat .