Wiadomo, że zrobią z nich wszystkich antybohaterów, którzy "w głębi serduszka" mają honor, zdejmują małe kotki z drzew i przeprowadzają staruszki przez jezdznie. Warner nie pozwoli sobie na stworzenie grupy villainów, bo to nie sprzeda się tak dobrze, także szykuj się na szok jakim będzie zrobienie z villainów antybohaterów.
Kurrde :/
Oglądając serilal "Arrow" nastawiłem się na Deadschot'a, który jest obojętny na dobro/zło. Byle mu zapłacili za zlecenie, ale gdy oglądałem "Batman: Atak na Arkham" to Deadshot wygląda na dobrego gostka, który znajduje się w niewłaściwym miejscu o nie właściwej porze.
Mam tylko nadzieję, że nie wezmą się za Punisher'a, bo Deadpool'a to na bank skopią przez te swoje ograniczenia wiekowe.
No to już widzisz dokąd zmierza Suicide Squad, skoro i w Arrow i w Atak na Arkham Deadshot jest jest kopią Wolverine'a, czy Riddicka - antybohaterem, nie villainem. Punisher zawsze był antybohaterem, nie villainem, ale na film nie ma co liczyć, raczej na serial w wyższej kategorii wiekowej jak Daredevil, który ma mieć podobno oznaczenia wiekowe na poziomie 16+ lat, także bardzo wysoką jak na serial. Deadpool w PG 13 może uratować jedynie dobry humor i sceny akcji, ale jakoś wątpię w to.
Co do Daredevil'a to niestety film nie przypadł mi do gustu(3/10). Jedynie postać grana przez Colin Farrell'a okazała się dla mnie ciekawa :) Jednak nie aż tak pokręcona jak to pokazali w komiksach z serii Punisher Max. No ale za serialem(jeżeli okaże się przyzwoicie brutalny)to chętnie poczekam.
W tej chwili o filmie, poza osobą reżysera i datą premiery, wiadomo 0 (słownie: ZERO). Zadajesz więc pytanie, na które nikt nie zna odpowiedzi.