PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725816}

Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240037
4,1 84 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Po opisie filmu mam rozumieć, że rząd zaangażuje Jokera, Quinn i resztę do robienia generalnie dobrych rzeczy w zamian za wolność?
Osobiście nie podoba mi się taki aspekt. Z drugiej strony - patrząc po trailerze - to być może oni się po prostu w odpowiedniej chwili zerwą ze smyczy i im sami uciekną z tego więzienia. Jak to w końcu jest?

ocenił(a) film na 8
PM78

Jokera nie, on będzie działał z boku, po swojemu

Himiteshu

Szkoda, że tyko Joker. Cholernie liczyłem na Harley Quinn, bo według mnie - tak, patrząc po trailerze - będzie to najlepsza postać w tym filmie.
Robbie - mega charyzmatyczna i piękna. Wystarczy dołożyć do tego aktorstwo - co w przypadku Harley nie będzie wcale takie łatwe - i mamy geniusz. Cholerny geniusz.
Harley Quinn to typowy czarny charakter i mam nadzieję, że jednak - jako wierna towarzyszka Jokera - dołączy do niego i będą najbardziej heelową parą w historii!

ocenił(a) film na 8
PM78

Pewnie pomysł pracy zespołowej się rozpadnie i Jokoer z Harley przejma inicjatywę :)

Himiteshu

Najważniejsze, że zobaczymy Harley przy Jokerze. Tylko, czy to będzie retrospekcja, czy może Harley wyrwie się z drużyny.

ocenił(a) film na 8
Mathixxd

On ją zmieni w wariatkę na początku filmu pewnie

Himiteshu

Ta, biedna Harley. Chciała naprawić Jokerowi psychikę, a to on jej naprawił ... w tym innym sensie :P

ocenił(a) film na 8
Mathixxd

Hehe tak było :P