Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240436
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Jestem cholernie zachwycona wyborem Jareda Leto do odtworzenia roli Jokera. Mogę być spokojna, że to będzie fenomenalna kreacja. Jared to aktor, który wspaniale się przeobraża, co widać w wielu jego filmach. Bałam się, że nie przyjmie tej roli ze względu na ważne dla niego projekty związane z jego zespołem Thirty Seconds to Mars. To będzie doskonała postać w każdym calu, jestem tego pewna.

ocenił(a) film na 5
psychodeliq

Leto to ciekawy wybór, ale według mnie mogli wybrać jeszcze lepiej.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Możliwe, ale uważam, że fani komiksu nie zawiodą się kreacją Jareda. On nigdy nie próbuje nikogo naśladować, tylko sam tworzy coś nowego, świeżego i niekonwencjonalnego.

ocenił(a) film na 4
ash_williams85

Kogo niby ??

ocenił(a) film na 5
Danio31b

Adrien Brody, Walton Goggins, Vincent Cassel lub Willem Dafoe. Zwłaszcza Brody. Potrafi wcielić się w każdą rolę (tak samo jak z resztą jak Leto), jednak to Brody jest bardziej rozpoznawalny.

ash_williams85

gdyby joker był czarny to do tej roli pasował by wesley snipes tak jak zagrał w człowieku demolce heh

ash_williams85

Dafoe byłby moim wyborem wygląda tutaj jak Joker żywcem wyjęty ze starszych komiksów:
[http://i.imgur.com/Y69rTDe.png]

użytkownik usunięty
psychodeliq

Oczywiście, że jesteś zachwycona. Jak każda fanka, która siusia w majtki na jego widok.

ocenił(a) film na 5

Rzeczywiście słucham zespołu Thirty Seconds to Mars. Ale to ani wcześniej, ani później nie miało wpływu na ocenianie jego pracy aktorskiej. Oglądałam filmy z udziałem Jareda zanim jeszcze wiedziałam jak się nazywa. Może lepiej daruj sobie te żałosne stwierdzenia.