Jestem cholernie zachwycona wyborem Jareda Leto do odtworzenia roli Jokera. Mogę być spokojna, że to będzie fenomenalna kreacja. Jared to aktor, który wspaniale się przeobraża, co widać w wielu jego filmach. Bałam się, że nie przyjmie tej roli ze względu na ważne dla niego projekty związane z jego zespołem Thirty Seconds to Mars. To będzie doskonała postać w każdym calu, jestem tego pewna.
Możliwe, ale uważam, że fani komiksu nie zawiodą się kreacją Jareda. On nigdy nie próbuje nikogo naśladować, tylko sam tworzy coś nowego, świeżego i niekonwencjonalnego.
Adrien Brody, Walton Goggins, Vincent Cassel lub Willem Dafoe. Zwłaszcza Brody. Potrafi wcielić się w każdą rolę (tak samo jak z resztą jak Leto), jednak to Brody jest bardziej rozpoznawalny.
gdyby joker był czarny to do tej roli pasował by wesley snipes tak jak zagrał w człowieku demolce heh
Dafoe byłby moim wyborem wygląda tutaj jak Joker żywcem wyjęty ze starszych komiksów:
[http://i.imgur.com/Y69rTDe.png]
Oczywiście, że jesteś zachwycona. Jak każda fanka, która siusia w majtki na jego widok.