Na podstawie zwiastuna, który wyciekł do sieci jakiś czas temu, z czystym sumieniem i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że wizerunek Jokera z "Suicide Squad" to jest/będzie niewątpliwe opus magnum całego filmowego uniwersum DC Comics, a już na pewno będzie to najlepszy Joker ze wszystkich jego filmowych inkarnacji.
Jestem pod ogromnym wrażeniem charakteryzacji, szykuje się wielkie widowisko z rewelacyjnie rozpisanymi rolami. To, co miałem okazję zobaczyć na tym kiepskiej jakości zwiastuna sprawiło, że opadła mi szczęka. Teraz czekam na materiał w HD.
Rok 2016 będzie należał do DC.
Czy ja wiem... Zwiastun nie powala, a scena z tym Jokerem tez jakos nie...
A bylam pewna, ze bede miala ciarki juz na dzwiek jego glosu - tak jak wtedy, gdy obejrzalam pierwszy zwiastun z Ledgerem w tej roli. No coz, ciezko bedzie mu dorownac.
Mam to samo. Tzn nie powala mnie zwiastun ani Joker. Czy tylko mnie drażni ten kawałek, który wrzucili do trailera? Nie że kijowy, ale jakoś wprowadza taki zdeka poważno-patetyczny klimat...
joker jest slaby lepszym jokerem byl heath ledger a ten co gra go jared leto moim zdaniem go nie przebije co uwazacie ?
no okaze sie za rok na co bardziej czekasz na to , na batmana v superman , deadpoola czy apocalypse ?
Rzecz jasna na Batmana (jestem jego Najwieksza Fanka!) oraz na to, zeby skopal tylek Supermenowi! :)
interpretacja Jokera przez Ledgera była mistrzostwem i tyle w temacie, ale jestem dobrej myśli co do Leto, jak większość byłem pełen obaw, ale Joker to chaos więc jest spore pole do popisu, zobaczymy
Trudno coś stwierdzić na podstawie kilku sekund trailera, ale nie ukrywam, że Joker wygląda obiecująco. Jared Leto jest dobrym aktorem, jednak gdy usłyszałam, że ma się wcielić w tą postać, nie byłam przekonana.
Kiedy obejrzałam zwiastun, troche zmieniłam zdanie. W dodatku przecież Jared Leto jest bardzo elastyczny i wczuwa się w odgrywaną postać na 200%. I jeszcze ten tekst na koniec...
Nie chcę się zapędzać, bo to tylko trailer, a film równie dobrze może okazać się kiszką, ale do tej pory mi się podoba, i to bardzo. Myślę, że to naprawdę może się udać i z niecierpliwością czekam na fipm. Szkoda tylko, że to dopiero za rok.