Właśnie wyszedłem z kina, i film jest super, ale brakowało mi czegoś w nim, mało mi było jedna misja i po sprawie, powinna wyjść druga część najbardziej zajebistą postacią była Harley Quinn, fajnie wyglądała i dobrze wcieliła się w charakter. Przyznam jednak ze za bardzo sie napaliłem na ten film, brakowało mi adult kontentu, a z filmu w którym powinno być odcinanie łbów, bicie przeklinanie zrobili bajkę, w której są osoby psychodeliczne, pegi powinno być wyższe na tym filmie, ale ogólnie to czekam na drugą część i fajnie by było zobaczyć Naszą bejsbolową koleżankę i zabójczego strzała znowu na ekranie. 7/10, Ogólnie muzyka na samym końcu do mnie przemówiła, soundtrack też jest zajebisty ale no już pod koniec filmu przysypiałem, początek był zajebisty ale końcówka prowadziła do tego że druga część powinna sie pojawic na ekranie, wgl trailer jest zrobiony tak chujowo ze z końca zrobili początek. Spodziewałem się że będzie wiecej, a z tych dwóch godzin wyszła kaszka, bo najpierw wyszli a potem wrócili do tego więzienia, a Harley mogła uciec bo miała rozbrojony ten czip w szyi, a nie uciekła tylko wróciła sobie jak nigdy nic, no w sumie też nie można by było oddzielać jej od ekipy, szkoda trochę że El Diablo padł ;/ Nawet fajna postać z niego była.