PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725816}

Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240028
4,1 84 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Margot Robbie.

użytkownik usunięty

Oglądając wszystkie zwiastuny jestem przekonany, że dobrze zagra Harley Quinn, ale jestem też tego samego zdania co w przypadku Tom'a grającego spidey'a w Kapitanie Ameryce Wojnie Bohaterów, może być niewypał.

ocenił(a) film na 4

Według mnie totalnie nie pasuje... Chciałbym sie mylić, ale wprost uwielbiam głos i ton wypowiedzi Harley z serii gier Batman Arkham (jak nie grałeś to polecam ogarnąć na youtube) - na trailerach wydaje mi się zbyt normalna i zbyt poważna (niby są jakieś "zabawne" kwestie ale nie brzmią one dla mnie zbyt przekonywająco)

użytkownik usunięty
asasinxD

Grałem grałem, posiadam nawet dwie gry na steam, ale przez brak rozumu zapomniałem danych do logowania się, więc mogę jedynie popatrzeć, jak te gry się marnują :)

ocenił(a) film na 4

no to sam chyba wiesz w czym rzecz :) Być może w ramach filmu aż tak groteskowy głos byłby przesadą ale nie pojmuję jak można tak po prostu klepać kwestię jak we wszystkich innych filmach - ta rola aż się prosi o jakieś udziwnienia. Jeśli chodzi o urodę to Margot Robbie pasuje bardzo dobrze, ale obawiam się, że aktorsko wypadnie bardzo przeciętnie i w efekcie potencjał postaci będzie zmarnowany.