Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240436
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Will Smith w roli DeadShota całkowicie chybione, robi minki jakby grał w dramacie, a nie filmie akcji, fabuła filmu się rozjeżdża, nie klei, film nie ma dynamiki. Nieudolne próby wyjaśnienia widzowi każdej postaci kończą się tym, że pod koniec mogliby wszyscy zginąć i miałem to daleko w poważaniu, a samego W.Smitha to nawet wolałbym żeby utłukli w połowie filmu, po prostu nie mogłem na tą jego skrzywdzoną minę patrzeć.

Tak, więc 3 minuty filmu w których grał Batman ok, reszta totalna klapa ( a ok tylko dlatego, że lubię Batmana i ciężko mnie przekonać do zmiany zdania ).

Sądziłem, że będzie to coś w stylu DeadPool a dostałem słabej jakości bajkę dla dzieci z wiedźmami w roli głównej.

ocenił(a) film na 8
mms1986

Zagraniczni recenzenci twierdzą że to właśnie Deadshot i Harley są najlepszymi postaciami w filmie

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Harley tak, wiadomo z jakich względów, ale DeadShot w mojej opinii postać wyjęta totalnie z całego klimatu.

ocenił(a) film na 8
mms1986

Bo?

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Ponieważ postać grana przez WS stara się być postacią dramatyczną która zabija bo musi, a cały film jest mocno płytki, więc taka cierpiąca kreacja z wewnętrzną sprzecznością "nie chcem ale muszem" nie zgrywa się z resztą. To jest oczywiście moja opinia i przez cały film WS mi nie pasował do reszty.