Może, aktorsko jeszcze źle nie będzie, ale ja kurna już nie mogę wytrzymać, jak słabo i okropnie wygląda Joker.
A ja nie wyobrażam sobie lepszego Jokera. Nie wiem czy kiedykolwiek grałeś w gry z serii "Arkham", ale tutaj wizerunek Jokera jest chyba najbardziej zbliżony do tego, który mogliśmy zobaczyć w owej serii. Jestem spokojny, tym bardziej, że Jared jest filmową bestią, aktorskim kameleonem, który zawsze wchodzi w swoje role na 200%. Zresztą reakcja publiczności na Comic-Conie mówi sama za siebie.
Zawsze znajdzie się ktoś, komu jakiś element danego filmu się nie spodoba, ale poczekajmy do premiery.
Sądzę, że będzie przypominał go najbardziej pod względem charakteru - wariat, ekscentryk, z demonicznym uśmiechem/śmiechem.
Wg mnie to Joker w wydaniu Ledgera był najbardziej przyziemny, ludzki. To była bardziej teatralna rola.
Tutaj Leto pokaże swe aktorskie zdolności i niejednemu malkontentowi jeszcze opadnie szczęka. Zresztą... jego charakteryzacja jest mistrzowska.
Poczekajmy na Jareda w akcji.
http://t-eska.cdn.smcloud.net/common/N/O/s/NO2151162dPim.jpg/ru-0-r-650,0-n-NO21 51162dPim_jared_leto_jako_joker_w_trailerze_suicide_squad.jpg
Wybacz, ale ta wymiana zdań mnie rozśmieszyła...
- Nie podoba mi się wygląd Jokera.
- A według mnie jest OK, najbardziej zbliżony do tego z Arkham.
- Przecież go w ogóle nie przypomina.
- Oj, bo mi chodziło o charakter... bo będzie bardzo zbliżony... tak mi się wydaje.
No kurna właśnie o.O ... Jaki charakter??? Przecież to trailer jest i on nawet głównej roli nie gra :D
Człowieku wyjdź, po prostu nie wierzę w to co napisałeś... Gdzie ty kurna masz oczy, że Jokera z Arkhamów jest dla ciebie podobny to tego czegoś. Już prędzej jest podobny do Jokera od Tima Burtona, ale nadal daleko do porównywania.
Człowieku, ja nie neguję Twojego zdania, a wyrażam swoje. Jeśli nie jesteś w stanie prowadzić kulturalnej dyskusji na poziomie, to z nas dwojga to właśnie Ty powinieneś opuścić internet. :)
Też nie widzę podobieństwa do Jokera z gier. Przecież zupełnie inaczej wyglądają :)
Dla mnie też wygląd tego Jokera jest zbyt zdwydziwany że tak to ujmę. Wygląda jak Marilyn Manson.
Myślałem, że płacz już mamy za sobą, powstało już milion takich tematów po co kolejny? Zresztą taka sama sytuacja była z Jokerem Nolana. Mi się podoba, jest bardziej przyziemnie.
Jest tylko 69 tematów i chyba jest jeden podobny temat, ale przed pokazaniem zdjęć Jokera, a ten jest pierwszy po trailerze. Twój komentarz jest bez sensu, tak samo jak próba porównywania Jokera Nolana to tego gów**.
Nie porównuję Jokera Nolana do tego tylko piszę że był taki sam płacz jak teraz. Ludziom nie podobał się wygląda nowego Jokera i narzekali.... Jak widać niepotrzebnie bo to był najlepszy Joker w historii.
joker w wydaniu heagh ledgera byl lepszy niz ten w wykonaniu jareda leto . Mial lepszy wyglad , ogolnie zachowywal sie jak na jokera przystalo i to mi sie w jego postaci podobalo moim zdaniem on jest najlepszym jokerem na swiecie niz jakis tam wolkalista 30 secend to mars jared leto co uwazacie ?
"joker w wydaniu heagh ledgera byl lepszy niz ten w wykonaniu jareda leto" - Może tak wstrzymasz się z porównywaniem do obejrzenia filmu ? Opierasz się na kilku sekundach i już stwierdzasz ,że nie dorównuje wielkiemu Ledgerowi. Swoją drogą nigdy nie zrozumiem bicia pokłonów dla Jokera w wykonaniu Ledgera. Niewiele w nim Jokera z komiksów, Nolan na potrzeby pseudo-realistycznej konwencji zrobił z niego anarchistę-szaleńca ale pozbawił go wielu cech charakterystycznych dla tej postaci. Może ci się nie podobać wygląd Jareda ale jego interpretacja może być bliższa prawdziwemu jokerowi. No ale jeśli jesteś fanboyem Nolana i Legdera to raczej nie dasz się przekonać.
ok no to pozekam na premiere legionu samobojcow i fdam ci znac ktory joker jest lepszy moze nie jestem fanboyem nolana ale lubie jego filmy szczegolnie mroczny rycerz
http://www.filmweb.pl/film/Legion+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2016-725816/discussion/Za praszam+nieprzekonanych+co+do+nowego+Jokera.,2662885
Pozwólcie, że dorzucę swoje trzy grosze. (Już pomijam fakt oceniania roli przed wydaniem filmu)
Przecież jeszcze film nie wyszedł więc jak możesz mówić że Joker Nolana lepszy ;/ A historia pokazała że każdy Joker jest inny ;] Growy, filmowy czy ten z komiksów więc nie można mówić że "zachowywal sie jak na jokera przystalo".
Zresztą taka sama sytuacja jak z nowym Batmanem, nic tylko narzekanie bo Afflecik na pewno sobie nie poradzi. A ja jestem pewien że to może być jeden z lepszych batmanów :D
Ten Joker z metalową szczęką nie jest najgorszy w historii, w kreskówkowym Batmanie 4 sezon choćby miał paskudnego Jokera bez jaj... Za to jeśli chodzi o kwestie Jokerów filmowych aktorskich, to faktycznie chyba najgorszy, nawet ten z wersji Westa sprawiał lepsze wrażenie
Cóż ten Joker ma w sobie cechy różnych Jokerów z komiksów.
Łap linki obadaj jaką mieszanką on jest,jak linki nie działają to znaczy że gdzieś w nich jest spacja.
Joker z Batman RIP:
http://spaghettired.co.uk/wp-content/uploads/2015/02/JokerwithDualKnives.jpg
Jak widać jest to bardziej hardcorowy Joker jak Leto,ma podobny styl fryzury,ma nawet tatuaż na czole,tylko że jest nim róża.
Joker z Dark Knight Returns,sam kostium i zbroja Batmana są wzorowane na tym komiksie,Joker w filmie będzie miał również białą marynarkę:
http://majorspoilers.com/wp-content/uploads/2013/01/batmanjoker-feature.jpg
Joker od Bruce'a Timma,tutaj widać podobieństwo też,czy to we fryzurze czy w tym że Joker również nie ma brwi:
http://retailsunshine.com/wp-content/uploads/2012/08/ROJ6.jpg
Co jest więc innego w tym Jokerze Leto? ano ilość tatuaży i metalowe zęby które Joker ma dlatego że Batman w czasie wielu walk wybił mu je.