Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240436
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

O co wam chodzi ludzie? A nie pamiętacie może jak każdy jechał po Ledger'ze jak został wybrany do roli Jokera? Ja wierzę w Jareda z całego serca i patrząc na to co dokonał w swojej karierze - jest bardzo uniwersalnym artystą i wierzę, że mu się uda, a dla tych co nie wierzą ... niech poczekają na skończony film wtedy mogą eksperci "dyskutować" o to jaką manianę odwalił.

Danieath

nie, nie pamiętam.... Jared owszem utalentowany na miarę oscara, ale nie widzę go w tej roli ;)

ocenił(a) film na 3
Suchar_022

A ile masz latek dziewczynko? Bo takie rzeczy każdy wyjadacz kina pamięta i to jak Stanley Kubrick umarł nie dostając żadnego Oscara.

Danieath

u co za dissy? latek? bosz jak pedofil.. nie uważam się za "wyjadacza kina", więc nie pamiętam :)

ocenił(a) film na 3
Suchar_022

No coś kojarzę Cię - i wydawało mi się, że należysz do pokolenia 3D. No właśnie jak nie pamiętasz bo po co się odzywasz. Chciałbym, żeby od teraz pisały osoby, które znają się trochę na kinie i szczególnie na twórczości Jareda Leto bo o tej wspaniałej osobistości poświęcony jest ten wątek.

Danieath

znam się na twórczości Jareda Leto, mój drogi. Dlatego właśnie kompletnie nie pasuje mi do tej roli. p.s grzeczniej !

ocenił(a) film na 3
Suchar_022

http://media0.giphy.com/media/IxX3iJT4xFQQg/giphy.gif - GET OUT. Ktoś ma jakieś spostrzeżenia oprócz osoby, która nie wnosi nic do tego tematu... Jeżeli Ty się znasz na twórczości Jareda to ja jestem sławnym reżyserem.

Danieath

owszem znam się, w takim razie jesteś reżyserem, może nie sławnym, ale jednak :D gratuluje, jakieś dzieła do zaoferowania panie Danieath ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Danieath

Leto najlepiej zagrał w klipie do "Closer To The Edge".

ocenił(a) film na 8
Danieath

Ja jestem jak najbardziej za, widzę go w tej roli :)

ocenił(a) film na 4
Danieath

Czego właściwie Leto dokonał w swojej karierze?