O co wam chodzi ludzie? A nie pamiętacie może jak każdy jechał po Ledger'ze jak został wybrany do roli Jokera? Ja wierzę w Jareda z całego serca i patrząc na to co dokonał w swojej karierze - jest bardzo uniwersalnym artystą i wierzę, że mu się uda, a dla tych co nie wierzą ... niech poczekają na skończony film wtedy mogą eksperci "dyskutować" o to jaką manianę odwalił.
A ile masz latek dziewczynko? Bo takie rzeczy każdy wyjadacz kina pamięta i to jak Stanley Kubrick umarł nie dostając żadnego Oscara.
No coś kojarzę Cię - i wydawało mi się, że należysz do pokolenia 3D. No właśnie jak nie pamiętasz bo po co się odzywasz. Chciałbym, żeby od teraz pisały osoby, które znają się trochę na kinie i szczególnie na twórczości Jareda Leto bo o tej wspaniałej osobistości poświęcony jest ten wątek.
znam się na twórczości Jareda Leto, mój drogi. Dlatego właśnie kompletnie nie pasuje mi do tej roli. p.s grzeczniej !
http://media0.giphy.com/media/IxX3iJT4xFQQg/giphy.gif - GET OUT. Ktoś ma jakieś spostrzeżenia oprócz osoby, która nie wnosi nic do tego tematu... Jeżeli Ty się znasz na twórczości Jareda to ja jestem sławnym reżyserem.
owszem znam się, w takim razie jesteś reżyserem, może nie sławnym, ale jednak :D gratuluje, jakieś dzieła do zaoferowania panie Danieath ?