Kto już widział, jak wrażenia? Mi osobiście nawet się podobało, początek świetny, wprowadzenie bohaterów, zarysowanie fabuły. Zakończenie tez nienajgorsze, natomiast w środku fabuły film mocno zwalnia. Jeżeli chodzi o bohaterów to ratują tutaj Harley (w ogóle super rola Robbie), Will Smith, Joker no i trochę krokodyl, gość od płomieni oraz ta szefowa całego projektu. Tak poza tym to nikogo nie zapamiętałem. Na razie nie oceniam, obejrzę drugi raz to się zastanowię. A No i trzeba nadmienić, ze fajny soundtrack.
Nie jest to słaby film, do poziomu BvS daleko, ale mógł być to film co uratuje DCEU. A tak to tylko trochę mnie pocieszył po tych 2 średniakach. Dlatego ci co nie widzieli niech się spodziewają, że film będzie ssać, i może im się to spodoba. Ja tak zrobiłem ;)
"Dlatego ci co nie widzieli niech się spodziewają, że film będzie ssać, i może im się to spodoba" ocena 7/10.O co chodzi?
Poza tylko daleko do BvS, że w sensie nie tak gówniany, czy nie tak ekhmm... wspaniały?
Ja się nastawiłem na to, że film będzie ssać i co dostałem? Zaskoczyłem się, i chyba dlatego film oceniłem dobrze :P
A to że daleko do BvS - chodziło mi o to że nie jest tak kiepski.
A to spoko. Ciekawe, że film zjechany, ale jednak sporo recenzentów mówi, że ma dobre to co właśnie w batman v superman leżało totalnie- relacje między postaciami, ich charakter, trochę zabawy i luzu w sobie i muzykę- wiem, że są ludzie, którzy kupują pompatyczna muzykę zimmera, gość był genialny w batmanach Nolana, ale mnie już ta epickość męczy niesamowicie.
Chociażby Komiskomaniak, sfilmowani i chyba angry joe mówili o tych zaletach.
Film mi bardzo mi się podobał :) soundtrack też naprawdę świetny.
Ogólnie to znam kilka postaci z Arrow i miałam nadzieję, że nie zepsują mi opinii o nich, ale aktorzy tak świetnie zagrali, że to chyba nie było by możliwe. Generalnie wszyscy aktorzy na duży plus oprócz Cary Delevinge - jako wiedźma była w miarę, jako pani archeolog to szkoda gadać. Powinna zostać przy modelingu. No i postać jej brata mi się nie podobała.