Doktor Światło
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110525183822/marvel_dc/images/3/37/Doctor_L ight_Teen_Titans.png
Kapitan Bumerang
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130305212739/dcanimated/images/9/96/Captain _Boomerang.png
Brązowy Tygrys
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b5/BronzeTigerCM7.jpg/225px-Bro nzeTigerCM7.jpg
Czekam z niecierpliwością!
ja chcialbym zobaczyc Deadshota,Bane'a,Boomeranga,Harley Quinn,Black Spidera i Sportsmastera. Ten ostatni jest świetny - wykorzystujw sportowe umiejętności ( szernierka etc)
Moim zdaniem Killer Croc, Crane lub Kapelusznik, Catwoman, Redhood jako przywódca
Eee szczerze to te dwie postacie mnie nie przekonują. Ale Tygrys może być. Na pewno musi być Deadshot, Deathstroke raczej niekoniecznie chyba że ich przeciwnik bardziej. Bo Deadshot za bardzo by się gryzł ze Sladem
Nie znam Katerdy. Proszę podać jego dane osobowe ;) hehe
No tak a z kolei spuszcza się na postacie z Marvela. Chociaż taką Czarną Wdową bym nie pogardził ;)
Chodzi mi o to że słynie z kpienia z dziwnych postaci komiksowych i z prawie wszystkiego co związane z komiksami.
Raz pod newsem już sie śmiał z kapitana bomeranga.
A co ma do tego jak wyglądam? To ma być odpowiedź na zarzuty, co do debilnej postaci? Serio? "A ty jak wyglądasz", jezu...
Widzę dalej kontynuujesz krucjatę przeciwko mnie i poszukujesz odpowiednik kandydatów do twojego Kinder Teamu:)
a ego rośnie i rośnie.
Kiedyś wreszcie dorośniesz i świat sprowadzi cię na ziemię ludzie wokół będą mieli nizły ubaw.
Żegnam (choć ego i tak nie pozwoli ci nie skomentować)
Są takie riposty,na które po prostu nie ma żadnej kontry, w tym przypadku tak było, ale Dealric myśli,że to on zawsze jest na górze;)
Skład musi być zrównoważony, tak więc:
- Deadshot jako strzelec i mózg operacji
- Bane lub Croc jako mięśniak
- Catwoman jako włamywacz i wątek kobiecy
- Deathstroke jako zabójca
- Harley Quin bo ją lubię
Deathstroke jak już mózg operacji,koleś jest jednym z lepszych taktyków na planecie(w komiksach) oraz ma ogromną inteligencje.
Ja tam mam nadzieje że będą postacie z wersji Arrow no i oczywiście Harley Quinn ciekawie by było jakby dali jeszcze córkę Jokera fajny by miała wątek z Harley byłoby cudownie zobaczyć jak sobie skaczą do gardeł^^
Deadshot
Black Manta
Harley queen
Jakiś przeciwnik od Supermana
Będą też
Lex
Joker
"Jakiś przeciwnik od Supermana " = Lex Luthor :P
Aczkolwiek wątpię aby Luthor był członkiem "SS". No chyba, że WB i Ayer całkowicie zmodyfikują komiksowy skład, ale wtedy to trochę lipa, bo zrobili by z tego taki niedorobiony "Legion of Doom" a nie "Suicide Squad" :/
Gdzieś czytałem spekulację że w BvS Lex Luthor może zostać prezydentem USA(bo rzekomo na planie widziano scene pogrzebu prezydenta)
Zapomniałem dodać że powinno znaleźć się miejsce dla jakiegoś przeciwnika Wonder woman
ale tez to nie komiks tylko film, i myślę sobie ze skoro robią filmy osobne o wonder woman i aquarynie to mogą wypełnić w jakimś stopniu skład ich wrogami, np: na ile się zorientowałem to black manta członek samobójców i wróg aqua taki mam tok rozumowania i rozmyśleń na temat członków
Hłe hłe, koń by się uśmiał, ten twój nowy,szkolny tekst to prawdziwa petarda, iks de
Wyrażam w nich zbyt krytyczne opinie i weryfikatorzy wiedzą,że rozpętałbym tym turbo gównoburzę, zwłaszcza w środowisku ameb, głowonogów i alter kont trolli;)
A ja chcę grupę w składzie: Garfield, Miś Uszatek, Pumba, Timon, Mała Syrenka i Królik Bugs, moja grupa tak czy siak zarobiłaby więcej, niż ta banda nieznanych 3-ligowych postaci.
Więc gratuluję kreatywności - czekam teraz na Komandora Procę, Generała Łuk, Porucznika Dzidę, Szeregowego Wiatrówkę i Majora Kapiszona.