PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725816}

Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240028
4,1 84 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Jeszcze nie widziałem filmu a na Filmwebie mam 80%.Opłaca mi się kupić wersję rozszerzoną?

ocenił(a) film na 8
Cyklop22

Nie wiem jak wersja zwykła, ale rozszerzona jest całkiem w "dupkę". Podejrzewał, że fabularnie wersja rozszerzona jest pełniejsza.

ocenił(a) film na 7
kronozaur

opis dodanych scen i ujęć:
http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=590672

Wychodziłoby na to że różnice są kosmetyczne, ale działają nieznacznie na korzyść wersji rozszerzonej.

Cyklop22

Wersji rozszerzonej Suicide Squad daleko do Ultimate Edition Batman v Superman. Dodali tylko kilka niezbyt istotnych dialogów i krótkich scen. Niektóre całkiem niezłe (zwłaszcza pościg Harleen Quinzel za Jokerem), ale większość tak nijaka, że trudno w ogóle je zauważyć. Równie chaotyczny, niespójny i dziurawy co wersja kinowa.

ocenił(a) film na 6
szmyrgiel

Ultimate Batman vs Superman ?? Można prosić o rozwinięcie co więcej jest i ile dłuższa ?

Konrad_Orka

Jest dłuższa o 30 min i dodaje więcej scen do motywu śledztwa, intrygi Lexa Luthora, więcej scen z udziałem Clarka Kenta, dzięki czemu załatano kilka dziur fabularnych wersji kinowej jak np. dlaczego mężczyzna na wózku wysadził się i dlaczego Superman nie zauważył materiału wybuchowego. Jestem tam też mała dodatkowa zapowiedź Justice League w postaci krótkiej sceny z Steppenwolfem. Ultimate Edition ma także kategorię wiekową R, podczas gdy wersja kinowa otrzymała PG-13 - raz albo dwa pada słowo "f**k" i widać trochę więcej tryskającej krwi.

ocenił(a) film na 6
szmyrgiel

Oooo Panie wielkie dzięki spróbuje odnaleźć taką wersję i Ogladne na 100 procent.... Dziękuję bardzo